Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar
ben bir gün önce omoda 610 civarıydım
dün gece girdim
puanım düşmüş
500 lere neden olur
mail mi atsam yöneticilere
nasıl yaparım
bana yardımcı olabilecek olan var mı

Günaydın arkadaşlar az önce hiç beklemediğim halde avondan parfüm kazandım.
Tam 10:00 da girdim tek hesapla denedim.Direk oldu çok şaşırdım :)
Cevaba lavantalı bi şey vardı onu yaptım bilmiyordum doğru olduğunu.
Kampanyayı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Güle güle kullan..

günaydın pegout mepaya mesaj attım bendegelemem kargoya verin diye ama cevap gelmedi birde kargoyu siz mi ödediniz burada bir arkadaş değmez ıslak mendil falan diyodu şaşırdım şimdi

günaydın pegout mepaya mesaj attım bendegelemem kargoya verin diye ama cevap gelmedi birde kargoyu siz mi ödediniz burada bir arkadaş değmez ıslak mendil falan diyodu şaşırdım şimdi

evet öyle yazmıştı ama biraz önce geldi bend eşaşırdım çok şık bir ayna manikür seti çok güzeller kargoyu ödemişler

evet öyle yazmıştı ama biraz önce geldi bend eşaşırdım çok şık bir ayna manikür seti çok güzeller kargoyu ödemişler

canım ben yazmıştım. hediyeyi almak için gittim şapka tişört ve ıslak mendil verdiler sadece.
şimdi bende mesaj yolladım dedim bana ndn böyle verdiniz diye bakalım ne cevap gelecek

neeeeeeeeeeeeee bana şapka tişört ıslak mendil ve kalem seti göndermişler. Bi uçlu bi tükenmez ama ağır şık duruyo

biraz önce geldi ne bilim bana jest yaptılar heral bebegim var dışarı çıkamıyorum dşye acınaklı bi mail atmıştım sonunada kargoyu ödersiniz heralde yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…