Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar gnydn öncelikle kkros ı tebrik ediyorum ve uykusuz gecelerde buluşmak üzere diyorum sanki bir ara düşünmüyorum diyordu ama bebişler geleceği zamanı kendi seçiyor demek ki .:) bu arada gece savaş çıkabilir şeklinde haberleri okudum içimi bir korku kapladı dua edelim de olay büyümesin çocuklarımız var inanın çok korktum ..
bu arada dettolden kazanmışım bakmamıştım bile eve gelince şaşırdım güççücük 200 ml bişi bilseydim kargocuyu yormazdım çokonattan da kazanmışım şaşırdım 2kere oynamıştım , bu sıkıntılı günlerde bana teselli oldu .. evde bebekle o kadar bunaldım ki bazen delirdim sanıyorum evin içinde h,zmetçi gibi bakımsız sürekli yorgun ve mutsuz bir tip olup çıktım ( offfffffffffff

bunlar dah aiyi günler :) benim kıızm 10 aylık 2 ay önceden yürüe istegiyle dolu durmadan yürütün beni modunda en ufak bişeyde ağlamayı örendi herşeyi istiyor gösterip bunlarla ne yapıcaz bilmiyorum bide çalışıyorum eve gidinc ebana hasret dibimden ayrılmıyor he bide dişleriyle ısırmayı örendi emseydş yanmıştım ısırık manyagı olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…