gediz üniversitesine geldi yeni yarışma planımız yok diyo şuanda
,
Avon 10 dakikada bitti
MASTERCARD E-FEST ay ben katılıp paylaşmayanlara kızıyodum bende paylaşmadım unutmuşum
Facebook'ta MasterCard E-Fest | Facebook
Milupa başladı 2 .cevap domatesmi acaba
ıdealia kazanma şansı devam ediyor. Günün sorusu birazdan yayında! Bugün de sorumuzu doğru yanıtlayan 2 takipçimize ıdealia hediye ediyoruz.
https://twitter.com/vichyturkiye
normaderm buldum ama dorumu acep
ilk soruya ne cavap verdinz kzlar karaciğrde bi sakatat ve 7. Aydan itibaren yenio
kızlar gnydn öncelikle kkros ı tebrik ediyorum ve uykusuz gecelerde buluşmak üzere diyorum sanki bir ara düşünmüyorum diyordu ama bebişler geleceği zamanı kendi seçiyor demek ki .:) bu arada gece savaş çıkabilir şeklinde haberleri okudum içimi bir korku kapladı dua edelim de olay büyümesin çocuklarımız var inanın çok korktum ..
Bu arada dettolden kazanmışım bakmamıştım bile eve gelince şaşırdım güççücük 200 ml bişi bilseydim kargocuyu yormazdım :d çokonattan da kazanmışım şaşırdım 2kere oynamıştım , bu sıkıntılı günlerde bana teselli oldu .. Evde bebekle o kadar bunaldım ki bazen delirdim sanıyorum evin içinde h,zmetçi gibi bakımsız sürekli yorgun ve mutsuz bir tip olup çıktım( offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?