kabul etmedi cevabımıhiç şansım yok
Hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Rabbim tüm bebiş isteyenlere de nasip etsin
Hayırlı olsun canıımmSağlıklı, çok şeker, pambık yüzlü bir bebeğin olur inşaallah
Gözün aydın canımm
bunlar dah aiyi günler :) benim kıızm 10 aylık 2 ay önceden yürüe istegiyle dolu durmadan yürütün beni modunda en ufak bişeyde ağlamayı örendi herşeyi istiyor gösterip bunlarla ne yapıcaz bilmiyorum bide çalışıyorum eve gidinc ebana hasret dibimden ayrılmıyor he bide dişleriyle ısırmayı örendi emseydş yanmıştım ısırık manyagı olduk :)
kızlar gnydn öncelikle kkros ı tebrik ediyorum ve uykusuz gecelerde buluşmak üzere diyorum sanki bir ara düşünmüyorum diyordu ama bebişler geleceği zamanı kendi seçiyor demek ki .:) bu arada gece savaş çıkabilir şeklinde haberleri okudum içimi bir korku kapladı dua edelim de olay büyümesin çocuklarımız var inanın çok korktum ..***
bu arada dettolden kazanmışım bakmamıştım bile eve gelince şaşırdım güççücük 200 ml bişi bilseydim kargocuyu yormazdımçokonattan da kazanmışım şaşırdım 2kere oynamıştım , bu sıkıntılı günlerde bana teselli oldu .. evde bebekle o kadar bunaldım ki bazen delirdim sanıyorum evin içinde h,zmetçi gibi bakımsız sürekli yorgun ve mutsuz bir tip olup çıktım ( offfffffffffff
Bana da çıkmamış .
Allahım sen askerlerimizi koru yarabbim(
Garnier Türkiye
Bugün hangi Blerdensin? Haydi yarışmamıza katıl, sana özel Garnier BB Krem posteri ve Garnier ürünlerinden oluşan sürpriz hediye paketini kazan! Garnier Türkiye - Garnier Boşluk Doldurma | Facebook
bunlar dah aiyi günler :) benim kıızm 10 aylık 2 ay önceden yürüe istegiyle dolu durmadan yürütün beni modunda en ufak bişeyde ağlamayı örendi herşeyi istiyor gösterip bunlarla ne yapıcaz bilmiyorum bide çalışıyorum eve gidinc ebana hasret dibimden ayrılmıyor he bide dişleriyle ısırmayı örendi emseydş yanmıştım ısırık manyagı olduk :)
güzelmiş canım bizimkiler de gelmiştir galiba hala şehir dışındayım neler geldi ne gitti bilmiyorum
starpette varım ama bana uymuyor..
Sabah avon parfüm kazandım şansım açılıyor mu ne
benimki de 14 aylık,yürümeye başladığından beri iyice delirdim,sürekli evdeki tüm dolapların altı üstüne geliyor topluyorum topluyorum topluyorum sanki bütün dünyayı topluyorum , sabah da wc yi açıp mandalları içine attı sadece 10 saniye yüzümü yıkamak için arkamı dönmüştüm onları toplarken suları ve mama kaplarını boşaltarak koridorda koşuyordu kahkahalar içinde,ben toplarken telefonumu buldu bu sefer de bir güzel duvara fırlattı bir ara gözlerim doldu artık sinirden sonra da güldüm halimiz harap ;(( tam yakaladım derken bir de kafasını çarptı kırk saat de ona ağladık ben 33 yaşındayım yaşlıyım galiba ondan böyle oldum , ikinci bir çocuk artık benim için ölüm demek olur sanırım
benimki de 14 aylık,yürümeye başladığından beri iyice delirdim,sürekli evdeki tüm dolapların altı üstüne geliyor topluyorum topluyorum topluyorum sanki bütün dünyayı topluyorum , sabah da wc yi açıp mandalları içine attı sadece 10 saniye yüzümü yıkamak için arkamı dönmüştüm onları toplarken suları ve mama kaplarını boşaltarak koridorda koşuyordu kahkahalar içinde,ben toplarken telefonumu buldu bu sefer de bir güzel duvara fırlattı bir ara gözlerim doldu artık sinirden sonra da güldüm halimiz harap ;(( tam yakaladım derken bir de kafasını çarptı kırk saat de ona ağladık ben 33 yaşındayım yaşlıyım galiba ondan böyle oldum , ikinci bir çocuk artık benim için ölüm demek olur sanırım
Allahım sen askerimizi,polisimizi vatanımız için kendini siper eden güvenlik güçlerimizi koru
evet tabii ki .. sağlıklı olsunlar da koşsunlar napalım ama arada dopinge ihtiyacımız var nasıl topluycaz kendimizi yoksa ?? bugün aslında dündü filmin oynuyorum hergün , bu arada bizimki de 1 aydır yürüyor ama o kadar hızlı öğreniyorlar ki 1 ay içinde değil yürümek koşmayı öğrendi dün migrosa gittik artık arabasında oturmuyor indi ve baya da hızlı koşuyordu sağolsun reyonları da boşalttı ne kucağına alabiliyorsun ne de elini tutturuyor ve sürekli bağırıyordu , Allah hepimize güç kuvvet versin benim ayak tabanlarımda varisler oluştu bu yaşa kadar hiç bilmezdimaynı yaştayız bencede biz geç kaldık bunlar küçük yaşlarda aman deyip geçilcek şeylerdi napalım herşeye ragmen boynuma sarıldıgında unutuluyor herşey
kızlar gnydn öncelikle kkros ı tebrik ediyorum ve uykusuz gecelerde buluşmak üzere diyorum sanki bir ara düşünmüyorum diyordu ama bebişler geleceği zamanı kendi seçiyor demek ki .:) bu arada gece savaş çıkabilir şeklinde haberleri okudum içimi bir korku kapladı dua edelim de olay büyümesin çocuklarımız var inanın çok korktum ..
bu arada dettolden kazanmışım bakmamıştım bile eve gelince şaşırdım güççücük 200 ml bişi bilseydim kargocuyu yormazdımçokonattan da kazanmışım şaşırdım 2kere oynamıştım , bu sıkıntılı günlerde bana teselli oldu .. evde bebekle o kadar bunaldım ki bazen delirdim sanıyorum evin içinde h,zmetçi gibi bakımsız sürekli yorgun ve mutsuz bir tip olup çıktım ( offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?