Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kabul etmedi cevabımıhiç şansım yok

Hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Rabbim tüm bebiş isteyenlere de nasip etsin

Hayırlı olsun canıımm Sağlıklı, çok şeker, pambık yüzlü bir bebeğin olur inşaallah

Gözün aydın canımm

Sağolun kızlar

Sağol cnmEvet düşünmüyodum ama oldu işte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Team 47 kazandırıyor yarışmamız sona ermiştir. Yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kazananları tebrik ederiz...

...
- Yarışmayı kazanan kullanıcılar görselde belirttiğimiz gibidir.

- Yarışmamızı kazanan kullanıcılara ulaşılıp adres bilgileri alındıkdan sonra kargo teslimatları 30 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.

- T-shirt adetleri sınırlı olduğu için maalesef beden ve renk seçimi yapamamaktasınız.

Herkese keyifli günler dileriz...
Devamını Gör

benimki de 14 aylık,yürümeye başladığından beri iyice delirdim,sürekli evdeki tüm dolapların altı üstüne geliyor topluyorum topluyorum topluyorum sanki bütün dünyayı topluyorum , sabah da wc yi açıp mandalları içine attı sadece 10 saniye yüzümü yıkamak için arkamı dönmüştüm onları toplarken suları ve mama kaplarını boşaltarak koridorda koşuyordu kahkahalar içinde,ben toplarken telefonumu buldu bu sefer de bir güzel duvara fırlattı bir ara gözlerim doldu artık sinirden sonra da güldüm halimiz harap ;(( tam yakaladım derken bir de kafasını çarptı kırk saat de ona ağladık ben 33 yaşındayım yaşlıyım galiba ondan böyle oldum , ikinci bir çocuk artık benim için ölüm demek olur sanırım

Eki Görüntüle 523110
cornetto ayusu 40-45 cm arasında var
güzelmiş canım bizimkiler de gelmiştir galiba hala şehir dışındayım neler geldi ne gitti bilmiyorum

starpette varım ama bana uymuyor..
Sabah avon parfüm kazandım şansım açılıyor mu ne

tebrikler koras allah tamamına erdirsin
starpette çıkmamışım uymuyorsa alabilirim canım

dün dettoldan aradılar adres sordular verdim yolluycaklarmış

benimkide 14 aylık ve bende 32 yaşındayım..bende aynı şeyleri düşünüyorum..heralde daha genç anne olmalıydım diye..bizimki doğru düzgün yürümüyor daha..ama yinede sürekli peşindeyim..sürekli bir yerleri karıştırıyor...balkona çıkıp saksı topraklarını döküyor ..mutfakta dolapları boşaltıyor..yatak odasında iç çamaşırlarımı boşaltıyor..hatta gecen sağa sola fırlatmış..afedersiniz ama kilodumu kalorifer borularında asılı buldum tuvalette sürekli klozetin kapağını açıp içine bakmaya çalışıyor...offf işimiz çok zor..kapıyı çalan herkesin ardından ağlıyor..sütçü..tüpçü

aynı yaştayız bencede biz geç kaldık bunlar küçük yaşlarda aman deyip geçilcek şeylerdi napalım herşeye ragmen boynuma sarıldıgında unutuluyor herşey

aynı yaştayız bencede biz geç kaldık bunlar küçük yaşlarda aman deyip geçilcek şeylerdi napalım herşeye ragmen boynuma sarıldıgında unutuluyor herşey
evet tabii ki .. sağlıklı olsunlar da koşsunlar napalım ama arada dopinge ihtiyacımız var nasıl topluycaz kendimizi yoksa ?? bugün aslında dündü filmin oynuyorum hergün , bu arada bizimki de 1 aydır yürüyor ama o kadar hızlı öğreniyorlar ki 1 ay içinde değil yürümek koşmayı öğrendi dün migrosa gittik artık arabasında oturmuyor indi ve baya da hızlı koşuyordu sağolsun reyonları da boşalttı ne kucağına alabiliyorsun ne de elini tutturuyor ve sürekli bağırıyordu , Allah hepimize güç kuvvet versin benim ayak tabanlarımda varisler oluştu bu yaşa kadar hiç bilmezdim

slm kızlar vichy den hediyem geldi.bu kadar cimri olunmaz 2 tane tester sadece hıc yollamasa daha ıyı sinir oldum valla.sevinmistim bide (bosuna heveslenmeyin yani.

Aynı durumdayım çok ama çok bunaldım ki ben yolun başında pes ettimDaha kızım 4 ay 1 haftalık.yeri geliyo evi bile toplayamıyorum yemek yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…