slm kızlar vichy den hediyem geldi.bu kadar cimri olunmaz 2 tane tester sadece hıc yollamasa daha ıyı sinir oldum valla.sevinmistim bide(bosuna heveslenmeyin yani.
Aynı durumdayım çok ama çok bunaldım ki ben yolun başında pes ettimDaha kızım 4 ay 1 haftalık. yeri geliyo evi bile toplayamıyorum yemek yapamıyorum
benimki de 14 aylık,yürümeye başladığından beri iyice delirdim,sürekli evdeki tüm dolapların altı üstüne geliyor topluyorum topluyorum topluyorum sanki bütün dünyayı topluyorum , sabah da wc yi açıp mandalları içine attı sadece 10 saniye yüzümü yıkamak için arkamı dönmüştüm onları toplarken suları ve mama kaplarını boşaltarak koridorda koşuyordu kahkahalar içinde,ben toplarken telefonumu buldu bu sefer de bir güzel duvara fırlattı bir ara gözlerim doldu artık sinirden sonra da güldüm halimiz harap ;(( tam yakaladım derken bir de kafasını çarptı kırk saat de ona ağladık ben 33 yaşındayım yaşlıyım galiba ondan böyle oldum , ikinci bir çocuk artık benim için ölüm demek olur sanırım
benimkide 14 aylık ve bende 32 yaşındayım..bende aynı şeyleri düşünüyorum..heralde daha genç anne olmalıydım diye..bizimki doğru düzgün yürümüyor daha..ama yinede sürekli peşindeyim..sürekli bir yerleri karıştırıyor...balkona çıkıp saksı topraklarını döküyor ..mutfakta dolapları boşaltıyor..yatak odasında iç çamaşırlarımı boşaltıyor..hatta gecen sağa sola fırlatmış..afedersiniz ama kilodumu kalorifer borularında asılı buldumtuvalette sürekli klozetin kapağını açıp içine bakmaya çalışıyor...offf işimiz çok zor..kapıyı çalan herkesin ardından ağlıyor..sütçü..tüpçü
benimde 7 aylık kızım vr ne emekliyor ne yürüyor ama etrafı dağıtıyoruz beraber :)) çorbaydı meyveydi püreydi heryer birbirine giiryor
ama sizin şu yazdıklarınız okuyunca çok güldüm bizde inş o zmna geliriz bakalım yine gülebilecekmiyim bu arada 29 yaşında yaşlı bi anneyim
canım ilk aylar daha zor..zamanla birbirinize alışacaksınız..işleri yoluna koyarsın...
bize göre körpesin canım :) gülersin gülersin..zaten psikolojin normal olmuyor
benimde 7 aylık kızım vr ne emekliyor ne yürüyor ama etrafı dağıtıyoruz beraber :)) çorbaydı meyveydi püreydi heryer birbirine giiryor
ama sizin şu yazdıklarınız okuyunca çok güldüm bizde inş o zmna geliriz bakalım yine gülebilecekmiyim bu arada 29 yaşında yaşlı bi anneyim
bize göre körpesin canım :) gülersin gülersin..zaten psikolojin normal olmuyor
benimkide 14 aylık ve bende 32 yaşındayım..bende aynı şeyleri düşünüyorum..heralde daha genç anne olmalıydım diye..bizimki doğru düzgün yürümüyor daha..ama yinede sürekli peşindeyim..sürekli bir yerleri karıştırıyor...balkona çıkıp saksı topraklarını döküyor ..mutfakta dolapları boşaltıyor..yatak odasında iç çamaşırlarımı boşaltıyor..hatta gecen sağa sola fırlatmış..afedersiniz ama kilodumu kalorifer borularında asılı buldumtuvalette sürekli klozetin kapağını açıp içine bakmaya çalışıyor...offf işimiz çok zor..kapıyı çalan herkesin ardından ağlıyor..sütçü..tüpçü
kızlar kendinize yaşlı diyip durmayın ..
annem beni doğurduğunda 21 yaşındaymış..21 yaşında bir anne görsem şimdi bana çok küçük gelir..
çağımızda geç anne olunuyor,şartlara göre...
bende geç anne oldum,
daha merekila bana 2.bebe yidoğurtacak söyleye söyleye
gözüm kesmiyor o ayrı..
sorma genç anne olmak gibisi yok 2.yi istiyorum ben hazır tazecik anneyken enerjim yerindeyken olsun diyorum 30 aylık oğlum ama doktorum yok diyor 15 kilo vermen lazım dedi vercez bakalım :):):) bende 24 yaşındayım :):):)
Her geçen gün daha da huysuz hep ilgi hep ilgi istiyo,inşallah zamanla düzene girer.Erken yaşta anne olmak varmış,bende kendimi yaşlı hissediyorum28 yaşındayım,kız kardeşim 23 yaşında 6 haftalık hamile ,en iyisini kardeşim yaptı.
bak bu konuda sana katım katım katıldım
ben oğlumu 23 yaşımda kucağıma aldım şimdi 25 yaşındayım ve 3 ay öncede kızım dünyaya geldiiyikide yapmışım peşpeşe.Ha desenki kolay mı büyütmek hiç de değil hemde hiçççç.çok zor.oğlumla bende sizin yollarınızdan geçtik.Günlük pedlerimi alıp kağıt diye kullandığı günleri biliyorum.O mutfağımdaki kabım kaşığım akşama kadar yerlerde ve artık yıkamaktan inceldi diyebilirim.Onun yetişebileceği çekmece dolap ne varsa hep bantlamıştım.Çok şükür artık elini eteğini çekti oğlum ama peşinden kızım yetişiyor.Ben çok şükür ki oğlum bunları bırakırken kızım yapacak.yani ara vermeden oğlumun yaptıklarını unutmadan kızım uygulayacak.Şimdi düşünüyorum ara verseydim bebek konusunda hem belki yapmazdım hemde sabrın ne demek olduğunu unutmuş olacaktım.Kızım ufak ama kız annesi olmak bambaşkaymış.Bu duygudan mahrum olacaktım ve dünyaları kaybetmek gibi bişey bu.
ha şimdi 25 yaşındayım duygu ve düşünce yönünden sorarsanız 30-35 yaşında hissediyorum kendimi bebişlerimden dolayı.Ama olsun onların varlığı herşeye bedel..tatlıgacı demişti bana insan genç yaşta daha cesaretli oluyor diye evet cesaretli olunuyormuş.
Allah kıymetini bilecek herkese nasip etsin.Şimdi ben oğlumun büyüyüpte vatanımızı korumak için askere gideceği günleri merakla bekliyorum
yukardaki paylaşımım sanada gelsin....artı bende ya hemen yapayım diyorum yada hiç yapmayayım bir daha
bu konuda en doğru kararı sen verirsin ama sana tavsiyem yap
çünkü başın sıkışınca kime gidiyosun kardeşine.elalem senin yüzüne güler arkandan bugün değilsede yarın konuşur.ama kardeş öyle değil.ne yapılsada o senin kardeşindir.kötülüğünü istemez açığını vermez.onu bu duygudan mahrum etme derim.şimdi eşim kalabalık bi aile ne güzel bayramlarda falan toplanıyoruz normal zamanlarda biz gidiyoruz görümcemler gidiyo geliyo kayınvalidemler yanlız kalmıyo.bende öyle olmak isterim ama büyütmekten değil doğurmaktan korkuyorum.hamilelik falan olmadan benim kanımla bir değil 10 bebe versinler razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?