https://www.facebook.com/#!/photo.p...0559966.109152.115895235092397&type=1&theater
'Keskinoğlu Kitap Şenliği'nin 2. Hafta Kazananları Belli Oldu.
mis gibi günlerde kullan
omo da en son kaç puan olması gerekiyor?
evet kaç olması gerekiyor? benim 714 oldu..
kızlar..omoya yeni makaleler eklenince, puan cetveli şeysinde, yani omoları alacağımız günde değişiklik oldu mu acaba?:44:
kafam karıştıyenilenmişmiydi puan cetveli yoksa..
benim 730 şu anda senin eksik canım
puanını 900 e tamamlıcaksın önce.sonra ödüller kısmının üstüne geldiğinde nasıl kazanırımve ödüller diye bölümler var ordan ödüllere tıklıcaksın.omo hediyeyi seçe tıklıcaksın.işlem tamam.umarım anlatabilmişimdir canım
kızlar omoda 456 puanım var nasıl artırabilirim
kızlar fa nın oyununu oynayan var mı form dolduruyorum gitmiyo bi türlü sizde var mı sorun
bu fa da 100 ve katları puan mı almak lazm kızlar ya
omocular bu ay ve geçen ay kaçırdım katılamadım size bir uyarı ödül günü gelmeden bilgi formunuzu doldurun. yoksa ödül seçince form doldurmakla zman kaybetmeyin geçen ay yazmışlardı sıkıntı oldu diye . puan toplayan herkese bol şans.
gelen sıvı deterjan hiç temizlemiyor ben mi yanılıyorum acaba? yumuşatıcı çok hoş ve kalıcı ama mavi deterjan ha var ha yok aynı gerçi benim çamaşırlarım yemek lekeli hep oğlumdan ötürü
güzelmiş canım bizimkiler de gelmiştir galiba hala şehir dışındayım neler geldi ne gitti bilmiyorum
tebrikler koras allah tamamına erdirsin
starpette çıkmamışım uymuyorsa alabilirim canım
çift tıkla canım bende de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?