Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Omo'da tecrübeli arkadaşlara soruyorum....

an itibari ile 670'im , 1 gün gecikmeli başladım sanırım... Bu durumda ben şu tecrübe edip beğenmediğiniz deterjanı alamıyacakmıyım , devam ediyimmi , etmiyeyimmi ???? :26:

omoyla ilgil tecrübelilere birde ben sorayım.şimdi benim puanım ütü almaya yetiyo diyelim o gece puanımı kullanıp almak istedim ama bitti alamadım puanım sıfırlanıyomu devam ediyomu diğer hediyeleri almak için:44::44::44:

puanlar ay sonu sıfırlanıyor, stoktaki hediyeye yetişemezsen bir sonraki hediye için puan toplayabilirsin.

eczanemiz.com u anlamadım tam facede linki paylaşıyorum resimde mi paylasıcam nasıl?

canım facete paylaşırsan 1 çekiliş hakkı, twitterda da paylaşırsan 2 çekiliş hakkı, yani her paylaştığın yerde sana +1 çekiliş hakkı veriyor. açıklamalarda nerelerde paylaşıp neler yapacağın yazıyor dikkatli oku, altına da mail adresini ismini yazıp yorum olarak nerelerde paylaştığını yaz ok

tam tersi işte, benim de yaş kemaaale ermiş durumda..hiç söylemiyiiiiimm..
yolun yarısı..

ay kızlar size özeniyorum, evlenip barklanıp çoluk çocuğa karışmışsınız benim evlenmeye hiç niyetim yok böyle rahatım ama sizin hayatınıza da arada özeniyorum uykusuz geceleriniz hariç hepinize kolay gelsin

geçen ay bende senin gibi 1 gün geç başladım, daha doğrusu gece 00:00 dan sonra başladım..
tabi geri kalmış oluyorsun..devam etmenin bi manası yok canım..
herkes senden 1 gün önde olunca,sen hediye puanlarına ulaşamadan başkaları ulaşıp almış olacak..

sıfırlanmaz ,diğer hediyeler için puan toplamaya devam edebilrisin..

çok otorite gördüm kendimi

Çoook teşekkürler gacım..

Otorite olucan tabi yaaa , baksana yolun yarısı diyon , 25'mi oluyon yaniii ???

zuhahahahaha bu gacı 25 olsa her sayfanın başına ben 25 liğim diye yazar
oğlunu evlendirse torun sahibesi olur öyle diyim ama yaşım belli olmasın diye oğlunu bile evlendirmiyo oğluda ana beni eversene diyip duruyomuş

dadlugacı saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…