Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar dünde sormuştum bilen yokmu?

omoda cumartesi akşamı deterjanı almak için ne yapmam gerekiyor...nereye tıklayacağımm??
tecrübeli arkadaşalr yardımcı olabilirmisiniz

puanını 900 e tamamlıcaksın önce.sonra ödüller kısmının üstüne geldiğinde nasıl kazanırımve ödüller diye bölümler var ordan ödüllere tıklıcaksın.omo hediyeyi seçe tıklıcaksın.işlem tamam.umarım anlatabilmişimdir canım

aynısı yazılmış....

Son düzenleme:
kızlar..omoya yeni makaleler eklenince, puan cetveli şeysinde, yani omoları alacağımız günde değişiklik oldu mu acaba?:44:
kafam karıştı yenilenmişmiydi puan cetveli yoksa..

vichy gercekten komik bari belirtselerdi eminim çoğu kişi katılmazdı
kazanmadığıma sevindim yani

slm

annelik yaşları konuşulmuş. 21 yaşımda evlendim 24 yaşında iken kızım doğdu. ve tam 11 yıl sonra 35 yaşında iken oğlum doğdu. kızımda hiç zorlanmadım. hem usluydu hem de enerjim ona yetiyordu. oğlum hem çok ilgi istiyor hem de ben artık yorulmuşum.biizm evde her çekmece boşaltılıyor bulaşık makinasına çıkıp tabak kaşık boşaltıyor. oyyy oyy bir de çalışan anneyim yarım gün çalışıyorum. üstne üstlük yüzümü çizyor aynı kedi tırlamış gibi yüzüm. kollarım falan felaket durumda memeyi de ısırıyor.erkek çocuk çok daha zormuş . enerjini atsın diye parka çıkarıyorum dışarıda herşeye cicciii cicccii diyor evde savaş ilanı yapıyor . seneye kreşe vereceğim sosyalleşsin artık . çok dertliymişim kusura bakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…