Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

adım listede var, kazanmışııımmm

ama niye bana öyle uyarı çıktı acaba. anlamadım

kızlarrrrrrrrr kazandım ilk denemde 3 tane omo kazandım bende anneme kardeşime ve kendime sabahta avondan rimel dün parfüm kazandım bu günde bi sitede 1. oldum kızıma ve kendime hediye paketi kazandımm çok şükürler şansım acıldı yeniden darısı sizlerin başına

yaw ben bi denyoluk yaptım anneme de puan biriktiriyordum ama 1 gün yapmayı atlamışım..
ona da kahve mak alcaktım..

benim omolar hayal oldu arkadasa gitmiştim yetişemedim 910 puanım var diğerlerini almakta imkansız gibi çok üzüldüm...

bilgi formunu doldur cnm sonra 00.00 olmasına 1 dk kala f5 yapmaya yani yenilemeye başla daha sonra laf aramızda bölümünde 3 yorum yap aynı konuya olsa da oluyor zaman kaybetme sonra ödüllere koş hemennnn

bende kendimce strateji yaptım..
4 sayfa açtım.. 1 sayfa ödül sayfası,omoları tıklayıp ekranda beklettim..3 sayfası laf aramızda bölümüne yorumları yazıp yorum yap butonuna tıklamak için 00:00 olmasını bekledim..00:00 olunca da hepsini tıklayıp ödül şeysini tıkladım..sonra puanınız yetersiz filan dedi..meğer kazanmışım

bende kazandım omodan

diğer kazanan arkadaşlarada tebrikler

Şu hayatta tek imrendiğim kişi; Omo reklamında kendini çamura atıp eve gelince dayak yemeyen çocuktur.

tebrikler kızlaarr çok sevindim aldığınııza omoları bende aldım ablama :):):) bana da puan yetersiz dedi bi baktım almışım haberim yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…