Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar Omo Çamaşır bakım seti kazanıp evine gelen var mı? Ne geliyor ve ne miktarda? Numune gibi gelmiyordur umarım?

Arkadaşlar Omo Çamaşır bakım seti kazanıp evine gelen var mı? Ne geliyor ve ne miktarda? Numune gibi gelmiyordur umarım?

yarışma ilk başladığında kazanmıştım. 2 tane omo sıvı deterjan, 1 tanede yumoş yumuşatıcı geldi. orjinal boyda, 1 lt sanırım geliyor.

Arkadaşlar Mega Panel ile ilgili bilgisi olan var mı? Arkadaşıma geleceklermiş beni de davet etti, o da tam bilmiyormuş.

kızlar sayfamızda daninonun reklam bannerı var ebeekte %50 indirim diyodu varmı üye olan ve kazanan ben üye oldum heralde mail lemi ulaşacaklar varmı bilgisi olan

İstanbul Moda Haftası başlıyor! Trendyol.com ve yeni sitemiz Modagram.com ana sponsorluğunda gerçekleşecek Simay Bülbül defilesine çift kişilik davetiye kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Simay Bülbül'ün Şubat 2012'de gerçekleşen İstanbul Moda Haftası kapsamında sergilediği koleksiyonun adını yarisma@trendyol.com'a mail atan 5. , 10. , 15., 20. ve 25. kişiler Simay Bülbül defilesine davetiye kazanıyor! İyi şanslar :)

az önce ablam aradı.. ciften o da kazanmış soruyor bana sen aldın mı diye tabii ki alamadım.. maalesef o da alamamış müşteri hizmetlerini aradılar ama ordan da sonuç yok nasıl olacak bilmiyorum ama bu yaptıkları büyük saçmalık.. madem verdiniz bırakın insanlar alsın...

osm tyyrnz kazanmış yine pizzaları....bizde avucumuzu yalayalım artık
adam bi dominostan kazanamadı diye kaç gündür üzüm üzüm üzlüyodum
düşünsenize katıldığınız heryarışmada hiç tereddütsüz adınız var bi dominosta yok intihar sebebi walla

ünileverden geldi mesajlar???

unilever'den henüz cevap gelmedi.. ama yaptıkları saçmalıktan öte bir şey değil...... migrosa da moneye de facebooktan yazdım bakalım ne olcak

Son düzenleme:
unilever'den henüz cevap gelmedi.. ama yaptıkları saçmalıktan öte bir şey değil...... migrosa da moneye de facebooktan yazdım bakalım ne olcak

olaya bakın şimdi şikayetimi yazıyorum sayfaya yorumların altına ben yazıyorum onlar siliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pardon silinmemiş Panik yapmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…