Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamız yaşanılan teknik sorunlar nedeni ile geçici bir süre durdurulmuştur. En kısa sürede sorunlardan arındırılmış olarak yayına alınacaktır. İlginiz için çok teşekkür eder, tamamen teknik bir arızadan kaynaklanan duraksamadan dolayı özürlerimizi sunarız. kızlar bakın ne yazmıslar

Kadınlar Ne İster?
Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamız yaşanılan teknik sorunlar nedeni ile geçici bir süre durdurulmuştur. En kısa sürede sorunlardan arındırılmış olarak yayına alınacaktır. İlginiz için çok teşekkür eder, tamamen teknik bir arızadan kaynaklanan duraksamadan dolayı özürlerimizi sunarız.

Cif'in sayfasında paylaştığı yazıya bakın arkadaşlar;
Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamız yaşanılan teknik sorunlar nedeni ile geçici bir süre durdurulmuştur. En kısa sürede sorunlardan arındırılmış olarak yayına alınacaktır. İlginiz için çok teşekkür eder, tamamen teknik bir arızadan kaynaklanan duraksamadan dolayı özürlerimizi sunarız.

Yattı bizim cifler :)

canım ben ilk defa katılıcam nasıl olacak bilmiyorum soruyu görmek için sayfayı sürekli yenilememmmi gerekiyor
nasıl cevap vericem yanıtla kısmınamı yzcam

daha soru yayınlanmadı.soru sorulduğuna altında yanıtla diye bir bölüm var ordan cevabı yazıcaksın

internetin pc çok yavaş ben hızlı bile olsam % 75 oldu anca twwitterde öyle snıckers kızak cvp yazana kadar oooo zaman geçiyo

kızlar yeni keşfettim ben sayfanızı ve omo kadınlar klubu hediye olayını
bugun başladım bi bilgilendirirseniz sevinirim.okuduğum kadarıyla 1 ay boyunca klupte yapılan yorum ziyaret paylşaım puanlamasına göre ay sonunda toplanan puanlarla hediye alıyomuşuz. ilk giriste 250 sonraki her girişte 30ar puan daha diyo. ee şimdi 20 gun 30ar puandan 600 puan yapar zaten topamla 850 eder. her yorum günde 3 kez hak varmış 3er puandan 9 puan oda 20 gunde 180 daha eder toplamda 1030 eder. gene laf aramızda bolumunde yapılan katkılarda günde 3 sefer 7şer puandan 210 puan toplam 1240 yaptı.sonuç olarak illa bi hediye kazanılıyrmu yani.
cahilliğimi mazur görün körle acemi bir malummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…