Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar money için facebook sayfasında linkmi paylaşıyorlar yoksa Money Club diye menü var ordamı başlıyor.:44:

Kaç kez oynadım ama 8.turda hata oluştu yeniden dene dedi,birkaç kez daha olunca bıraktım

outletim 30 tl hediye çekinde 4 üncü resimdeki ürünü bulabildiniz mi şaşı olacam valla bi türlü bulamadım

bi sorum daha var money kart bil kazan nerde takip edeceğiz facede mi yoksa money internet sitesinde mi

kızlar filli boyadan kazandım da, kaç gün oldular hala bir dönüş felan yapmadılar, dha önce kazanıp alabilen oldumu?

arkadaşlar dominos 2.kez kayıt kabul etmiyor aynı e-posta adresi ve aynı tel.ile kayıt yapamazsınız diyor...
Eeee nasıl olacak?hergün başka mail adresi ile mi katılacağız..

arkadaşlar yemin ederim dün tam 60 hesaptan katıldım dominosa 60 taneden cıka cıka 1 tanecik cıkmış onda da mail adresi acılmıyor gülermisin aglarmısın

kızlar outletımı kımse yapmadımı 4.bulamıyorum yardımınıza ıhtıyacım var

arkadaşlar yemin ederim dün tam 60 hesaptan katıldım dominosa 60 taneden cıka cıka 1 tanecik cıkmış onda da mail adresi acılmıyor gülermisin aglarmısın

sanırım bndeki sorun sizdede var adres ve şifreyi girdikten sonra açılan sayfada sağ üst köşede ayarlar yada profil yazan bi yer var tam hatırlamıyorum. ordan girip isim ekleyin adınızı ekleyin diyor. ben öyle yaptım hatta ismi ilk girince kabul etmiyor.ikinci kez tıklayın ismi yazdıktan sonra. ben bu şekilde yaptım düzellttim şimdi sorunsuz açılıyor.

Son düzenleme:
olmazsa yardımcı olabilirimm. ben düzeltirim siz sonra şifreyi değişitirirsinizz

canım actım ama mail gelmemiş şifre yok yani böyle olan varmı aceo okadanda istemiştim 1 tane pizza yiyemedik vuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…