Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar twitter avon yarışmasından kazanmışım ama bilgilerimi nasıl göndericem yardımcı olurmusunuz lütfen ben pek anlamıyorum

Tek túk olan $ansım íyice kapandı.Katıldıgım yarı$maların cogunu da takp edemıyorum cimcimemden,ín$allah íclerinde kazanıpta gúmbùrtùye gìdenler yoktur.Bu ara en cok Avondan kazanmak íştíyorum.:18::18:

taka tuka cevabı ne kızlar
Crocs
Stride Rite
Keen

ben Stride Rite yaptım, sitesinde 90 yılı aşkın süredir hizmette diye buldum, e 2012-1918= 94 inşallah doğrudur

kızlar yeni yarışma başlatmış Kipa ama ben 300den yukarı çıkamadım

Kipa
yaklaşık bir saat önce
Alışveriş listelerine ilk sıradan giriş yapan taze gıda ürünlerini sizin için seçtik ve fiyatlarını sabitledik. "Her gün çoook ucuz" kampanyası ile hem bu ürünlere düşük fiyatlarda sahip olabilecek hem de oyuna katılarak 50 TL'lik hediye çe
ki kazanma fırsatı yakalayabileceksiniz.

Eğer siz de hızınıza güveniyorsanız ve 1 tıkla 2 fırsat birden yakalamak istiyorsanız, hemen oyuna tıklayın ve sepetinizi doldurmaya başlayın!
Oyun için; Kipa - Kipa Sepeti Doldur | Facebook

kipanın ilk 10 dakilerde kesin bişeyler var 400 zor yaptım süre fala uzatmışlar kesin

kızlar dün yurtiçi kargo gelmiş evde yoktum not bırakmışlar.loreal den..
ne gelmiştir ki merak ettim şimdi okadar çok da yarışmaya katılıyoruz ki bilemedim hangisi..
size de geldi mi lorealden bişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…