böyle bi yarışmaya katılmışmıydın? daha önce bizede gelmişti,bişey satıyolardı onu alırsan formada ücretsiz veriliyodu
air vick kazananları neden yayınlamıyor acaba?hergün oynuyoruz..
ya hergün kazandıysak, bunu bilelim ona göre oynamayalım..ne saçma hergün 100 kişi dediler açıklama yok..
cifzede gibi ,bi de eyirvikzede de olmayalım
evet aynı bizimde öyleydiyok cnm katılmdım enerji tasarrufu cihazıymış :))
bu ,kadınlar ne isterdeki cif sıkma şeysi değil mi?
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da Fenerbahçeli yıldızlar ile buluşmaya hazır mısın? Bu buluşma şansını kaçırmamak için Mini Quiz'e tıkla, biletini kazan!
Metro - Moto Heroes Mini Quiz | Facebook
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da Fenerbahçeli yıldızlar ile buluşmaya hazır mısın? Bu buluşma şansını kaçırmamak için Mini Quiz'e tıkla, biletini kazan!
Metro - Moto Heroes Mini Quiz | Facebook
ben 2 bilet kazandım herkeze verio demek 5 soruyu bilince
bu kodu herkessemı werıyo 2 adet wıp 1 adet standart bılet sıfresı geldı bana ıstanbulda deılım ama
baska hedıyeyle deısebılırız
Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, teknik bir aksaklıktan dolayı durdurmuş olduğumuz CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamızdan kazandığınız kodlar geçerli olup, aksaklık giderildikten sonra kodların kullanımı ve hediyelerin alınmasında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Aksaklık en yakın zamanda giderilecek ve sayfamızdan duyurulacaktır. Yoğun ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?