Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

air vick kazananları neden yayınlamıyor acaba?hergün oynuyoruz..
ya hergün kazandıysak, bunu bilelim ona göre oynamayalım..ne saçma hergün 100 kişi dediler açıklama yok..
cifzede gibi ,bi de eyirvikzede de olmayalım

Bayanlar siyah kadranlı erkek kol saatine ihtiyacım var. Yarışma , çekiliş , takaslık vb. gözünüze ilişirse nooooooluuuuurrrr bana haber verin. Dandik olmasın ama

sabah sabah ne güldümm yaa cifzede diee,

ya ben acaba bu yarışmalara katılmasam mı, zati kazanamıorum , kaznadığım gelmiyorr zaman mı kaybediyorum , ya topu topu dettol yaaaa , sayfalarına yazdımm ama tınlayan yokk , zati diğer kampanyalaradan da bişi yokk , ,püfffffffffffffff

evden kazanç istiyorum kampanyalar beni sevmedi

Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, teknik bir aksaklıktan dolayı durdurmuş olduğumuz CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamızdan kazandığınız kodlar geçerli olup, aksaklık giderildikten sonra kodların kullanımı ve hediyelerin alınmasında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Aksaklık en yakın zamanda giderilecek ve sayfamızdan duyurulacaktır. Yoğun ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da Fenerbahçeli yıldızlar ile buluşmaya hazır mısın? Bu buluşma şansını kaçırmamak için Mini Quiz'e tıkla, biletini kazan!

Metro - Moto Heroes Mini Quiz | Facebook

bu kodu herkessemı werıyo 2 adet wıp 1 adet standart bılet sıfresı geldı bana ıstanbulda deılım ama
baska hedıyeyle deısebılırız

Air Wick Türkiye kazananları yarışmamız sona erdiğinde sayfamızda açıklayacağız, takipte kalmaya devam et :)

o kadar taciz yazıları yazdım sayfaya ama ,sadece 1 adet bedava cif kodum diğerleri hep %50..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…