Değerli Kadınlar Ne İster takipçileri, teknik bir aksaklıktan dolayı durdurmuş olduğumuz CİF NATURALS KELİME OYUNU uygulamamızdan kazandığınız kodlar geçerli olup, aksaklık giderildikten sonra kodların kullanımı ve hediyelerin alınmasında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Aksaklık en yakın zamanda giderilecek ve sayfamızdan duyurulacaktır. Yoğun ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
fırın için yedek talihliler arasındayım...
şans bana gülermi acaba
bende ızgara kazananlarda yedek tahlihliyimmm nerde gelmezz
Ülker Çikolatalı Gofret Tweetimde Gülümseme Saklı internet sitemizden göndermiş olduğunuz tweet (*) bu haftanın ilk 100 tweet'i arasına girmiş ve size Ülker Çikolata Kutusu kazandırmıştır.
yaşasınnn kazandım
tebrik ederim canım..şu tweetten hiç anlamıyorum yaaa
hala devam ediyormu bu yarışma nereye nasıl katılcaz ??
mail mi geldi yoksaÜlker Çikolatalı Gofret Tweetimde Gülümseme Saklı internet sitemizden göndermiş olduğunuz tweet (*) bu haftanın ilk 100 tweet'i arasına girmiş ve size Ülker Çikolata Kutusu kazandırmıştır.
yaşasınnn kazandım
mail mi geldi yoksa
mail mi geldi yoksa
bende ilk gün kazanıştım 1 ay içind eyollıca zyazıyo :)
sağol canım Ülker Çikolata Tweet'imde Gülümseme Saklı bu adresten katılıyorsun.twitter heabına bağlan diye bir ibare çıkıyor.ordan bağlanıp gülümse kelimesinin harflerini içeren yorumlar yapıyorsun
peki sonuç nereye geldi?
ben fırın yedek talihlisi ikinci sıradayım canım.belki gelir deyip ümit ediyorum işte...
şimdi biz yedek talihli olarak kimlik falan yollayacakmıyız.öyle bişeyler yazıyor katılım koşullarında..yoksa bize habermi verecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?