Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

banada mail gelmiş tc no salladım bakalım

Eti Form'un sizin için hazırladığı bir sürprizi var.
Form IQ yarın Facebook sayfamızda!

ya 4 tane dominos kazandım mynet adreslerimden ama üye adı dio mailin önündeki adı yazıorum hata dio yaa kafayı yicem 4 tane kod gitti boşa mail acılmıo bi türlü üffffff

ya 4 tane dominos kazandım mynet adreslerimden ama üye adı dio mailin önündeki adı yazıorum hata dio yaa kafayı yicem 4 tane kod gitti boşa mail acılmıo bi türlü üffffff

yaaa valla kıskandım coookk hemde cook
ama bu kadar ugrasıp kazandıktan sonra yıyememek kotu ne yap et o kodları kullan lutfennn
bende ıstıyoruuum bende
acaba katıldıgımız saatın onemı varmı :44:

yaaa valla kıskandım coookk hemde cook
ama bu kadar ugrasıp kazandıktan sonra yıyememek kotu ne yap et o kodları kullan lutfennn
bende ıstıyoruuum bende
acaba katıldıgımız saatın onemı varmı :44:

daha öncekilerden yedik bacım her günde pizza yenmio ki valla 4 kod gitti boşa katıldıgın saaitn önemi yok aklıma geldikce katılıorum belki şöyle olabilir katıldım ya baska sayfa acılıo yarın 10 da acıklancak kaydınız alındı die sonra geri gelip öyle dolduruorum tekrar yenilemiyorum yani bişi farkedermi bilmem de 18 kere kazandım toplamda 2 gündür kazanamıyorudum bugun kazandım ama alamıorummm alsam dagıtcam burdaaaaaaaaaaaa

bi tanede bana ver bACIM :44:

bende isterimmm bende soz alalimmm dimi ama

18 mi valla superrrrrr kiskanmadim ki kiskanmaiim kiiiiii

ohhh kac aksam yemek derdinden kurtuldun yaniiiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
cif uygulaması yalan mı oldu yani offf ilk kez bişi kazandım yüzde 50 indirim offfffffffffffffffffffffff

Merhaba kızlar

KAdınlar ne isterden kazanmışım.İnox tost makinesi(Büyük bişey kazanıcam demiştim) .Ama kardeşimin adına ..Adı da tam değil ..Aradım U2 tanıtım hizmetlerini böyle böyle firmaya iletcez dedi..Bilmiyorum kabul edilir mi

Dominosa ilk 3 gün katılmamıştım.Gidip alma servisi sanmıştım..Benim kardaşlar gitmez dedim.O yüzden katılmamıştım.Öyle olmadığını öğrenince katıldım 1 kez kazandım..Pizzayı da onlara yönlendirdim zaten...Bizim burda yok dominos olsa da sipariş vermem zayıflamişken ilk aylarda şişmek istemiyorum

Çocuğu olanlar ya da hamile olan arkadaşlar dün doktora gittim ultrasonla bakmadan 4 haftalık hamilesin dedi..Kan tahlili yaptırmıştım..Beta Hcg 219.98 çıktı normal mi sizce:44::44:..

Bu arada kızlar hunca kozmetik bana güvenli gelmedi..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım. değere göre evet 4 haftalık hamilesin önemli olan 2 gün sonra 2 kat veya 2 kata yakın artmış olması. keseyi en erken 5.haftada iyi bir ultrasonla ve alttan görebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…