- 13 Temmuz 2011
- 109
- 0
- 316
kızlar bu mail gelmiş bana, TC numaramı istedikleri için ben güncellemedim ilk 100 kişiyeymiş aranızda üye olanlar varsa belki görmemişsinizdir..
Hunca Social'da bilgilerini güncelleyen İLK 100 KİŞİDEN
biri ol, birbirinden güzel parfümlerini kazan.
Kazanmak için aşağıdaki linke tıkla:
Hunca Social by DirectIQ
ya 4 tane dominos kazandım mynet adreslerimden ama üye adı dio mailin önündeki adı yazıorum hata dio yaa kafayı yicem 4 tane kod gitti boşa mail acılmıo bi türlü üffffff
yaaa valla kıskandım coookk hemde cook
ama bu kadar ugrasıp kazandıktan sonra yıyememek kotu ne yap et o kodları kullan lutfennn
bende ıstıyoruuum bende
acaba katıldıgımız saatın onemı varmı :44:
daha öncekilerden yedik bacım her günde pizza yenmio ki valla 4 kod gitti boşa katıldıgın saaitn önemi yok aklıma geldikce katılıorum belki şöyle olabilir katıldım ya baska sayfa acılıo yarın 10 da acıklancak kaydınız alındı die sonra geri gelip öyle dolduruorum tekrar yenilemiyorum yani bişi farkedermi bilmem de 18 kere kazandım toplamda 2 gündür kazanamıyorudum bugun kazandım ama alamıorummm alsam dagıtcam burdaaaaaaaaaaaa
daha öncekilerden yedik bacım her günde pizza yenmio ki valla 4 kod gitti boşa katıldıgın saaitn önemi yok aklıma geldikce katılıorum belki şöyle olabilir katıldım ya baska sayfa acılıo yarın 10 da acıklancak kaydınız alındı die sonra geri gelip öyle dolduruorum tekrar yenilemiyorum yani bişi farkedermi bilmem de 18 kere kazandım toplamda 2 gündür kazanamıyorudum bugun kazandım ama alamıorummm alsam dagıtcam burdaaaaaaaaaaaa
bende isterimmm bende soz alalimmm dimi ama
Merhaba kızlar
KAdınlar ne isterden kazanmışım.İnox tost makinesi(Büyük bişey kazanıcam demiştim) .Ama kardeşimin adına ..Adı da tam değil ..Aradım U2 tanıtım hizmetlerini böyle böyle firmaya iletcez dedi..Bilmiyorum kabul edilir mi
Dominosa ilk 3 gün katılmamıştım.Gidip alma servisi sanmıştım..Benim kardaşlar gitmez dedim.O yüzden katılmamıştım.Öyle olmadığını öğrenince katıldım 1 kez kazandım..Pizzayı da onlara yönlendirdim zaten...Bizim burda yok dominos olsa da sipariş vermem zayıflamişken ilk aylarda şişmek istemiyorum
Çocuğu olanlar ya da hamile olan arkadaşlar dün doktora gittim ultrasonla bakmadan 4 haftalık hamilesin dedi..Kan tahlili yaptırmıştım..Beta Hcg 219.98 çıktı normal mi sizce:44::44:..
Bu arada kızlar hunca kozmetik bana güvenli gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?