Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaa cok sevindim inş gene bir sorun cıkmaz alabiliriz çiflerimizi.ben ancak pazar günü alabilirim bana uzak mikros kızlarr bu şekilde alabilen olursa haberdar edin bizleri lütfen

bu ara çok az nete girebiliyorum sessiz gözlemci gibiyim kızlar pek yorum yapamıyorum şansımda hiç yok zaten esmerist almışsın başını gidiyosun maşallah maşallah

iyi akişamlar facebook hakkımda yazılmış sanırım ben kazanma hırsında değilim yanlış anlaşıldım sadece bir temizlik bezi için kazanma hırsı denilmiş ben haftada 1 parça birşey kazansam seviniyorum katılma isim görme heyecanı kargocu beklemek hoşuma gidiyo yanlış anlaşıldığıma üzüldüm

ülker çikolatanın twetter yarışması sonuçları açıklandımı arkadaşlar??

iyi de, gelen kodlar için kart numaramızı vermedik ,bu kişi nasıl migros kartına yükleme yaptırmış..
alınabilse sayfa açıklama yapmazmıydı? gidip alabilirsiniz diye..anlayamadım..

bize verilen kodlar,kiosklardan hediye çeki çıktısı şeklinde alınan kodlar, kartla bir alaka kurmadım

son kazanımlarım epeydir yazamıyordum :=)

. Dettol sensitive
. Koçtaş indirim kuponları 4 tane
. Bilkent Ankara Alışveriş Merkezi Kırtasiye seti, çanta matara
. Hipp bebek seti

esmerist ülker çikolatadan paket kazanmışsın canım tebrikler :):):) yanlış hatırlamıyorsam zarigan burdaydı o da var kazananlar arasında :):):)

İşte "Tweet

ödül dolu günler başlasın! “Hadi Bil Bakalım“ ile her gün hediye kazanma şansını kaçırma!

Teknosa - Hadi Bil Bakalım | Facebook
https://www.facebook.com/teknosa

[h=5]Flormar
[/h][h=5]Renkli Cuma başladı! Yarışmamıza gir, soruyu doğru cevapla, Flormar BB Cream kazanan 5 kişiden biri olma şansını yakala! Katılmak için tıkla: Flormar - Renkli Cuma | Facebook
[/h]

Form IQ açıldı. Soruları yanıtla, Eti Form paketi kazan!

Eti Form - Form IQ | Facebook

Ülker Ducros Baharatları kazanma şansınız yepyeni bir soruyla devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook

bol şans hepimize

hayır canım telefon numarası önemli değil salla gitsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…