Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar migrostan geliyorum şimdi gitmişken şansımı deniyim dedim kasaya gittim oldu yani aldım cifi fakat 2. vermedi tek karta bi tane alabiliyoruz galiba birde ben 500 ml aldım direk kızda bilmiyodu kaç ml verdiğini siz 750 ml le bi deniyin isterseniz

ilk gün kazandıklarımız dimi? kioks larden diyordu kartmı lazım şimdii

tek karta 1 tane mii ama o zaman neden 3 şifre verdiki :44: inşallah verir hepsini yarın gidip deniyim bari

kartından cok sıfresı olan arkadaslar bızlere de verseler sıfrelerı ne kadan guzel olur

güle güle kullan ama
karta nasıl yüklenir kodlar?..
bu oyunu oynayan herkesin kartı yok ki?kodlar kartları nerden tanıyor,vahiy yoluyla mı yüklendi bunlar..

enteresan valla:44:
ilk gün kazandıklarımız dimi? kioks larden diyordu kartmı lazım şimdii
yaniii
tek karta 1 tane mii ama o zaman neden 3 şifre verdiki :44: inşallah verir hepsini yarın gidip deniyim bari

dene bakalım arkadaşım, yazarsın buraya

Kasaya geldiğinde kodu mu verdin, nasıl oldu anlatırmısın?

esmerist tebriklerrrrrrrrr

tebrikler canımmm darısı banaaaaaaaaa

ütü he tebrikler :) ben omo deterjanı misafirlerim vardı kaçırdım rondoya niyetlendim internetimde sorun vardı giremedim 1 gün oda olmadı

tebrık ederım canım.ben unuttum valla.ıyı gunlerde kullan insallah.darıs bızım basımıza.rondo ıstıyorum yada kahve makinesi

aynen bende 3 kişi adına katılıyorum ama yinede yok çıkmıyor bir türlü şans işte...

esmerist tebrik ederim canım

benimde annem airwick kazanmış

esmerist tebrikler cnm,airwickte yokum,kazanan varmış aramızda tebrikler

bu ara çok az nete girebiliyorum sessiz gözlemci gibiyim kızlar pek yorum yapamıyorum şansımda hiç yok zaten esmerist almışsın başını gidiyosun maşallah maşallah

esmerist ülker çikolatadan paket kazanmışsın canım tebrikler :):):) yanlış hatırlamıyorsam zarigan burdaydı o da var kazananlar arasında :):):)

İşte "Tweet

canlarrrr hepinizee ayrı ayrı teşekkürrr ediyorummm kocamann öpüyorummmm siziiiii
darısı başınızaa
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Aslında bende kahve makinesini istiyordum bu hafta hastaneye yatıcam yapamam diye ütüde şansımı denedim oldu

BEĞEN-PAYLAŞ <3 | Facebook

esmerist geçmiş olsun cnm önemli bişey değildir umarım

sağolasın canım.
burnumda et ve kemik yamukluğu varmışş . ağzımdan nefes alıyorum, burnum tıkalı, ağzım açık uyuyorum, bebekler gibi ağzım akıyo falan böle sorunlarım vardı doktorda ameliyat dedi işte.pazartesi yatıcam salı ameliyat olcam Allah kısmet ederse
herkes teselli ediyo ufak ameliyat diye ama benn çok korkuyorum Üzüntüden stresten yüzüm sivilcelendi aklıma geldikçe ağlıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…