- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Bakın hanımlar eğer ki 4.de oğlan doğurursam şayet ahdım olsun adını o.tayyar koyucam.Bu ne yaww ben kazanamıyom çocuğum kazansın dimi amaaa
kızlar migrostan geliyorum şimdi gitmişken şansımı deniyim dedim kasaya gittim oldu yani aldım cifi fakat 2. vermedi tek karta bi tane alabiliyoruz galiba birde ben 500 ml aldım direk kızda bilmiyodu kaç ml verdiğini siz 750 ml le bi deniyin isterseniz
ilk gün kazandıklarımız dimi? kioks larden diyordu kartmı lazım şimdii
güle güle kullan amakızlar migrostan geliyorum şimdi gitmişken şansımı deniyim dedim kasaya gittim oldu yani aldım cifi fakat 2. vermedi tek karta bi tane alabiliyoruz galiba birde ben 500 ml aldım direk kızda bilmiyodu kaç ml verdiğini siz 750 ml le bi deniyin isterseniz
yaniiiilk gün kazandıklarımız dimi? kioks larden diyordu kartmı lazım şimdii
tek karta 1 tane miiama o zaman neden 3 şifre verdiki :44: inşallah verir hepsini yarın gidip deniyim bari
güle güle kullan ama
karta nasıl yüklenir kodlar?..
bu oyunu oynayan herkesin kartı yok ki?kodlar kartları nerden tanıyor,vahiy yoluyla mı yüklendi bunlar..
enteresan valla:44:
yaniii
dene bakalım arkadaşım, yazarsın buraya
kullanmazsanız şifrenizi talinbim arkadaşlar
ben 5. turu geçemedim bir türlü ya nasıl geçtinsamsungun oynu çok eğlencelibölümleri tekrar tekrar oynuyorumm sıkıntı iştee
samsungun oynu çok eğlencelibölümleri tekrar tekrar oynuyorumm sıkıntı iştee
kızlar migrostan geliyorum şimdi gitmişken şansımı deniyim dedim kasaya gittim oldu yani aldım cifi fakat 2. vermedi tek karta bi tane alabiliyoruz galiba birde ben 500 ml aldım direk kızda bilmiyodu kaç ml verdiğini siz 750 ml le bi deniyin isterseniz
esmerist tebriklerrrrrrrrr
tebrikler canımmm darısı banaaaaaaaaa
ütü he tebrikler :) ben omo deterjanı misafirlerim vardı kaçırdım rondoya niyetlendim internetimde sorun vardı giremedim 1 gün oda olmadı
tebrık ederım canım.ben unuttum valla.ıyı gunlerde kullan insallah.darıs bızım basımıza.rondo ıstıyorum yada kahve makinesi
aynen bende 3 kişi adına katılıyorum ama yinede yok çıkmıyor bir türlü şans işte...
esmerist tebrik ederim canım
benimde annem airwick kazanmış
esmerist tebrikler cnm,airwickte yokum,kazanan varmış aramızda tebrikler
bu ara çok az nete girebiliyorum sessiz gözlemci gibiyim kızlar pek yorum yapamıyorum şansımda hiç yok zaten esmerist almışsın başını gidiyosun maşallah maşallah
esmerist ülker çikolatadan paket kazanmışsın canım tebrikler :):):) yanlış hatırlamıyorsam zarigan burdaydı o da var kazananlar arasında :):):)
İşte "Tweet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?