Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ccanım şimdiden çokçok geçmiş olsun Allah yardıncın olsun

Link direk sizin bilgileri veriyor. Haberiniz olsun.

çmiş olsun cnm aslında korkulacak bişey yok 2 yıl önce kardeşim de ameliyat oldu öyle çok ağrılı sızılı bişey olmuyor korkmana gerek yok

Esmerist geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım.

Geçmiş olsun
Allah şifa versin

çmiş olsun cnm aslında korkulacak bişey yok 2 yıl önce kardeşim de ameliyat oldu öyle çok ağrılı sızılı bişey olmuyor korkmana gerek yok

Allah razı olsun sağolunnnn kızlarrr
Ama işte elimde değil bi kere bayılmış bi insan değilim ilk ameliyatım korkuyorum baya, Rabbbim daha köt
hastalıklardan korusun.Hasta olanlara şifa versinnnn:26:

ees Türkiye
15 saat önce
Müjde! %100 Doğal Burt’s Bees Dudak Bakımları’nın 4 yeni rengi çok yakında sizlerle!!
Bu 4 rengi doğru bilen ilk 4 kişiye %100 Doğal Renkli Dudak Bakımı hediye!
Pazartesi saat 10:00’da sonuçlarımız açıklanıyor :)

esmerist ülker çikolatadan paket kazanmışsın canım tebrikler :):):) yanlış hatırlamıyorsam zarigan burdaydı o da var kazananlar arasında :):):)

İşte "Tweet

evet canım benim doğru hatırlıyorsun bravo hafızana valla artık kampanyalara bak twitter a bak kızlara bak yetişipte bir şeyler yazamıyorum ama kalbim sizlerle

Allah razı olsun sağolunnnn kızlarrr
Ama işte elimde değil bi kere bayılmış bi insan değilim ilk ameliyatım korkuyorum baya, Rabbbim daha köt
hastalıklardan korusun.Hasta olanlara şifa versinnnn:26:

canım bende burnumdan ameliyat oldum 2001 de burnumdan genzimi tıkayan kıkırdağı aldılar birde burun etlerim olması gerkenden büyükmüş onları kestiler ameliyata girerken cesaret iğnesi vuruyorlar bana onu bile vurmadılar düşün ameliyathaneye girdiğinde ekip çok anlayışlı oluyor espriler yapıyorlar rahatlatıyorlar seni ben narkoz verildiğinde bayılmamak için direnip son ana kadar gözümü açık tutmuştum odaya getirilişimi hatırlıyorum sadece yatağa alırken adamlar yatağın sistemini bozmuşlar dümdüz yattığım için geniz akıntım olmuş bu sebeple mide bulantısıyla uyandım sonra normale döndüm burnunda sulu tampon oluyor normal yemek yiyorsun benim şansızlığım kazada yaralanmış birini getirdikleri için anestezi uzmanları hepsi o hastaya müdahale ettikleri için ameliyatım gecikmiş bu sebeple biraz fazla aç kalmıştım akşam 5 gibi çayla petibör bisküvi verdiler sonra yemek saatinde normal yemek yedim diyet yemek vermediler ağrım olmadı zaten gerekirse serumuna ağrı kesici veriyorlar ertesi gün öğlen 3 gibi tamponu çıkardılar o kısım biraz sıkıntılı oluyor sonrasında hiçbir problem yaşamadım korkma ben iki kez epidural yada spinal almadan normal doğum yaptım insan neler yaşıyor inan bugün deseler yine ameliyat olurum burnumdan çünkü yine nefes almada sorunlarım var ağzım açık uyuyorum malesef şimdiden geçmiş olsun canım.

ALLAH ım şifa versin arkadaşım.benim dostumda 2 sene evvel aynı ameliyatı oldu,ben her aşamada yanında olduğum için biliyorum, korkulacak birşey yok.RABBİM in izniyle sende atlatırsın biran önce inşallah

kızlar kızım rahatsızdı cevap veremedim ben normal alışbverişimi yapmak için gittim sepetede bi tabe 500 ml cif naturls ekledim bitmişti alıcaktım zaten ksada bi deniyim dedim söledim böle böle diye kızda bi yere telefon açtı işlemi yaptı oldu fişten düştü yani ben gittim bi tane daha aldım onu düşmedi bu kartla kampanyaya katıldınız daha önce dedi mesajdada migros club bartınızla bu kodu kasaya gösterin yazıyor kartsız olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…