sağolasın canım.
burnumda et ve kemik yamukluğu varmışş . ağzımdan nefes alıyorum, burnum tıkalı, ağzım açık uyuyorum, bebekler gibi ağzım akıyo falan böle sorunlarım vardı doktorda ameliyat dedi işte.pazartesi yatıcam salı ameliyat olcam Allah kısmet ederse
herkes teselli ediyo ufak ameliyat diye ama benn çok korkuyorumÜzüntüden stresten yüzüm sivilcelendi aklıma geldikçe ağlıyorum o derece
ccanım şimdiden çokçok geçmiş olsun Allah yardıncın olsun
geçmiş olsun esmerist,hayırlısıyla atlatırsın inş.
hediye kazananlara da tebrikler.
kızlar bu mail gelmiş bana, TC numaramı istedikleri için ben güncellemedim ilk 100 kişiyeymiş aranızda üye olanlar varsa belki görmemişsinizdir..
Hunca Social'da bilgilerini güncelleyen İLK 100 KİŞİDEN
biri ol, birbirinden güzel parfümlerini kazan.
Kazanmak için aşağıdaki linke tıkla:
Hunca Social by DirectIQ
geçmiş olsun esmerist, acil şifalar canım.
aminnnnnnn çoooook teşekkür ederim sağolunnn
aminnnnnnn çoooook teşekkür ederim sağolunnn
hipp paketi gelenler hangı kargo getiriyor?
sağolasın canım.
burnumda et ve kemik yamukluğu varmışş . ağzımdan nefes alıyorum, burnum tıkalı, ağzım açık uyuyorum, bebekler gibi ağzım akıyo falan böle sorunlarım vardı doktorda ameliyat dedi işte.pazartesi yatıcam salı ameliyat olcam Allah kısmet ederse
herkes teselli ediyo ufak ameliyat diye ama benn çok korkuyorumÜzüntüden stresten yüzüm sivilcelendi aklıma geldikçe ağlıyorum o derece
Esmerist geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım.
Geçmiş olsun
Allah şifa versin
çmiş olsun cnm aslında korkulacak bişey yok 2 yıl önce kardeşim de ameliyat oldu öyle çok ağrılı sızılı bişey olmuyor korkmana gerek yok
Link direk sizin bilgileri veriyor. Haberiniz olsun.
esmerist ülker çikolatadan paket kazanmışsın canım tebrikler :):):) yanlış hatırlamıyorsam zarigan burdaydı o da var kazananlar arasında :):):)
İşte "Tweet
Allah razı olsun sağolunnnn kızlarrr
Ama işte elimde değil bi kere bayılmış bi insan değilim ilk ameliyatım korkuyorum baya, Rabbbim daha köt
hastalıklardan korusun.Hasta olanlara şifa versinnnn:26:
canlarrrr hepinizee ayrı ayrı teşekkürrr ediyorummm kocamann öpüyorummmm siziiiii
darısı başınızaa
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Aslında bende kahve makinesini istiyordum bu hafta hastaneye yatıcam yapamam diye ütüde şansımı denedim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?