Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Morhipo ‏@Morhipo
Soracağımız sorunun doğru yanıtını "#trendalarm @morhipo" olarak veren1.,250.,500.,750. ve 1000.kişi 100TL hediye çeki kazanıyor!

kızlar tünaydın , dün posta kutumuzda bir mektup bulduk usd pulu yapıştırılmış bu ne ki diye korkuyla açtım ki içinden şu davetiye şeysinden kazandığımız şey çıktı güççücük bir zarf ve not kağıdı, eşime nasıl rezil oldum anlatamam bu ne böyle dedi :))) 3gün önce de magic dede 3 dene pet şişe su ve cam şişede su yollamış o gün de rezil oldum bunlarla mı uğraşıyosun diye dalga geçtiler,az önce de magic dede nin boyama kitabı ayrıca geldi bu ne ki dergi mi diye açtık ki içinden 3sayfa boyama kitabı çıktı :)) her seferinde inadına kayınvalidem görüyo bu bir işaret mi yoksa hayat benimle dalga mı geçiyor anlamadım kızlar gereksiz işler müdüresi olarak tescil ve onayımı bizzat üst kuruldan ( kaynanadan ) almak üzereyim , bana bir değerli hediye gelsin de kendimi aklayayım ne olurrrrr Allahımmm, bir tane bile ciff alamadım bisürü hesaptan oynadım abim gelinimiz annem babam eşim benim hesap hepsine yüzde 50 geldi,bahtsız bedevi ve bodur piliç bayrağımı kimseye vermemmmmm verdirtmemmmm ;((((

Son düzenleme:
kızlar twitter chiliyim şimdi cevap verirken başına "#trendalarm @morhipo" yapıştırıp cvb ımı yazıcaz cvp 18 olsa gerek

Soracağımız sorunun doğru yanıtını "#trendalarm @morhipo" olarak veren1.,250.,500.,750. ve 1000.kişi 100TL hediye çeki kazanıyor!

Bayram tatilinde hediye kitabınız bizden!

''Aşağıdaki görseli beğenip, paylaşan'' takipçilerimiz arasından 20 şanslı kişi çekilişle Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sürükleyici romanı ''Kerime'''yi kazanacak. (Kitaplar yazarından imzalıdır)
Son Katılım Tarihi: 21 Ekim 2012 Saat59.

Kazananlar 22 Ekim'de açıklanacaktır. Herkese Bol Şanslar
https://www.facebook.com/keskinoglu.com.tr

Givenchy yarışmamız başladı...

Kazuhiro Hiruma’nın dünya çapında tanınmasını sağlayan Paris’in prestijli hangi okuludur?

Doğru cevaplarınızı mailin subject/başlık kısmına yazarak, doğru olarak facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen i
lk 5 şanslı takipçimize Givenchy’den çok şık Fırça Seti hediye ediyoruz. Yarışmamıza lütfen Tekin Acar Cosmetics’e kayıtlı mail adresinizle katılın.
Herkese bol şans!!!

*Bu yazının altındaki cevaplar kabul edilmeyecektir. Birden fazla cevap gönderenlerin ilk mailleri kabul edilecektir.
*Yarışmaya İstanbul ve Ankara’da yaşayan takipçilerimizin katılmasını rica ederiz.
*Kazananlar isimlerine özel ayrılan hediyeleri aşağıda belirtilen uygulama günlerinde kazanan takipçimizin belirttiği mağazada aynı gün teslim alabileceklerdir.
16 Ekim Salı İstanbul Valikonağı Caddesi 0(212) 296 42 84
17 Ekim Çarşamba İstanbul Bağdat Caddesi 0(212) 385 69 34
18 Ekim Perşembe İstanbul Carousel Avm 0(212) 542 12 09
19 Ekim Cuma Ankara Ankamall Avm 0(312) 551 11 40 – 43
20 Ekim Cumartesi Ankara Tunlı Hilmi Caddesi 0(312) 467 28 90
*Kazanılan hediyeler adrese gönderim yapılmayacaktır.

Cevap make up school olabilir ama sadece ankara ve istanbul içinmiş.

PROMEAT W2000 Grande Et Kıyma Makinesi hediyeli Bayram Özel Yarışması'nı biraz sonra başlatacağız. Şimdiden herkese bol şanslar diliyoruz.

Arnica | Facebook

Oyuncak Denizi
OyuncakDenizi.com'da bu haftanın hediye çekilişi.
OyuncakDenizi.com’da beğendiğiniz ürünlerin altına o ürünü neden beğendiğinizi yazın, hafta sonu yapılacak çekilişte Miniş Arkadaşı Blythe veya Beyblade Hades Kerbecs kazanma şansı yakalayın!
Bol şans dileriz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…