Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ahaha güle güle sık parfümünü.böyle şansın içine eedyim.hergün 6 hesaptan katılıyom hiç çıkmadı yaaaaa.bu arada herkese günaydın

ahaha güle güle sık parfümünü.böyle şansın içine eedyim.hergün 6 hesaptan katılıyom hiç çıkmadı yaaaaa.bu arada herkese günaydın

tesekkur ederim canm
insallah yarisma bitmeden hepiniz kazanirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Armine Soruyor..!
2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonumuza ait kız kulesi temalı eşarp kodunu İsim, Soyisim ve Cep Numaranız ile birlikte kampanya@armine.com.tr' ye e-mail olarak gönderdiğiniz takdirde yarışmamıza katılabilirsiniz.. Gün sonunda yapılacak çekiliş sonucu 3 takipçimize Saf İpek Eşarp hediye edilecektir.
https://www.facebook.com/arminemoda

Günaydın hanımlar,
Trendyol çeki olan var mı?
Karşılığında cif kodu verebilirim.

migrostan ciflerimi almaya gittim..
bir tane %100 cif krem vardı onu aldım..
2 tane de %50 vardı ,spreyleri aldım..

önce kız her kart için tek ürün geçiyor dedi..
alanlar varmış deneyelim dedim..tmm dedi kasiyer..
ilk kartımdan krem cifi geçirdik..2.kartımla da şifreyi söyledim spreylerin birini geçirdi ücretini ödedim işlemi bitirdi..
sonra tekrar yeni işlem başlattı diğer spreyi de geçirdi ücreti ödedim..
yani 1 adetten fazla alınabiliyor, fakat her ürün için işlemi yineliyor çünkü şifreler farklı..

kalanları da sonra alırım artık..kasiyer kıza da kullanması için iki %50 şifre verdim

canım bende dün aldım kasiyer denedi fakat uyarı çıktı bu kartla daha önce işlem yapılmıştır diye.
belki seninkiler %50 diye alıyor olabilirsin.
bedava olanlara her ürün için tek kart istedi benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…