Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Givenchy'den çok şık bir fırça seti kazanmak ister misiniz?

Detaylar için bizi takip etmeye devam edin... Yarışmamız 14.00'da sayfamızda başlayacaktır... — Tekin Acar Cosmetics'te.

canım kaç ml lik cif krem aldın 500 mü 750 ml mi.bende bugün gidecem almaya
brde kasiyer ne yaptı söylememiz gereken bişey varmı

Hediyeli Soru Kazanan Listesi 12/10/2012

"Türk mutfağının vazgeçilmezi mantının üzerinde aşağıdaki baharatların hangisini kullanılır?" sorusuna "Hepsi" doğru ce

vabını vererek baharat kazanan 20 yarışmacımız aşağıdaki listededir.https://www.facebook.com/UlkerDucros

Son düzenleme:
Givenchy'den çok şık bir fırça seti kazanmak ister misiniz?

Detaylar için bizi takip etmeye devam edin... Yarışmamız 14.00'da sayfamızda başlayacaktır... — Tekin Acar Cosmetics'te.

Tutku Akışıyoruz Durmadan

bu yarışıma var kızlar ama kazanması biraz zor gibi , ödülün ne olduğunu bilsek daha bi hevesle denerdik ama şimdi uğraşasım gelmedi
valla ben bir kez 15 saat, birkez 13 saat birkezde 8 saat yaptım ama skoru durdurunca kaybolup gidiyorum yani yokum.. kac kere mailller attım cvp yok.. şimdi ben burdan ne anlıyayım

evet evet olabilir
çünkü para veriyorsun ya %50 ler için migrosa neden kabul etmesin dimi yaaa

Yeni çıkaracağımız ürün için isim arıyoruz.
Sizce hangi markayı yazmalıyız, Beğendiğimiz ismi yazan kişiye üründen ilk paketlenen gönderilecek.
Her önerinizi 1 paylaşımla yapabilirsiniz.
Başka firmalara tescilli isimler elenecektir.
Bol Şans.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

canım kaç ml lik cif krem aldın 500 mü 750 ml mi.bende bugün gidecem almaya
brde kasiyer ne yaptı söylememiz gereken bişey varmı

canım açıklamalar da 500 ml yazıyordu bende 500 ml aldım..
ama %50 lerde banyo veya mutfak için alınabilirmiş sözde... ben mutfak için aldım ikisinide..

kampanyadan bahsettim sms şifremle alıcam diye,kasiyerin kampanyadan bilgisi varmış, sadece kartı geçirince şifremi istedi

Yarışmamız başlıyor!

Mağazalarımıza her geçen gün yenisini katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanko Park ve Aqua Florya mağazalarımız açıldı.

Bugünün sorusu : 88. mağazamız olan Sanko Park Toyzz Shop hangi şehrimizdedir?

Sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;

3 - 46 - 188 - 246. kişilere “Mutfak Oyun Seti”
15 - 126 - 295. kişilere “Uzaktan Kumandalı Araba”,
360 - 390. kişilere “ Pepee Basket Potası Seti”,
415. kişiye “Ben 10 Projektör”,
480. kişiye “Monster High Ekose El Çantası”,
500 - 600. kişilere “ Balık Olta Oyun Seti”,
565. kişiye “Güzellik Seti”,
700. kişiye “Oyun Seti”

hediye edilecektir. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecek ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

bu nasıl olcak. biri cevap verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…