Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın hanımlar

Outletim.com
Yarışma başlıyor, bilirsen 30 TL hediye çeki senin olabilir…

Bugün saat 11.00’da başlayacak olan ödüllü yarışmamıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Yarışmamızda 5 üyemize herhangi bir kısıtlama olmaksızın diledikleri tüm alışverişlerinde kullanabilecekleri 30 TL lik hediye çeki armağan ediyoruz. Katılmak isteyen takipçilerimiz eğer sitemize üye değiller ise OUTLETIM.COM sayfamıza gelerek hızla üye olabilirler.

Daha önce sitemize kayıtları bulunan üyelerimiz için ekstra kayıt gerekmemektedir.

TakaTuka
Salı Sürprizi Başlıyor! TakaTuka.com'da yarışmak ve 100 TL'lik hediye çeki kazanmak için hemen tıklayın: TakaTuka - Hediyeli Soru Yarışması | Facebook

Yves Rocher Türkiye
Yves Rocher severler, büyük gün bugün!
So Elixir Purple cazibesini keşfetmek için, sadece birkaç saatiniz kaldı. Morun asaletinde, feminenliğin en uçlarında; alımlı, bakımlı ve canlı kadınlar için...

Her gün Morun Cazibesi’ni keşfeden 5, hafta sonuna kadar toplam 25 kişi Yves Rocher So Elixir Purple kazanıyor!

Kimler bu heyecana hazır? https://www.facebook.com/YvesRocherTurkey?ref=stream

atmasyon yap, kazan... ne şanslısın
daha önce kazanmıştım ben katılmıyordum artık ama şimdi bi bakayım dedim başka hesaptan denemişim allahtan
ilk seferde kazandım
keşke hiç kazanamamış birine çıksaydı
netcem ben bukaaa rimeli

Tek hediye gönderimi yapılacaktır falan deniliyordu ama haberin olsun... Gerçi gönderirlermi bilmem , avon hediyeleri pek göndermiyormuş da..

bak nasıl da kışkırtıyor rimeli bitmeye yakın insanı

Money'de bugün Pastavilla Napoliten makarna sosu varmış veee face sayfasında yapılacakmışşşş...

Kavanozlar dolusu sosum var , beklememe gerek yok , sizlere kolay gelsin ..

SNICKERS® Türkiye ye sinir oldum , bugün içinde diyenlere zaten sinir oluyorum , ne biliyim şimdi saat kaçta , saniyede bir o sayfayı mı beklicez alla allaaa , insan saat verir

hanımlar tıkla kazan da 250 adet makarna sosu varmıs

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarışma başlıyor, bilirsen 30 TL hediye çeki senin olabilir…

Bugün saat 11.00’da başlayacak olan ödüllü yarışmamıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Yarışmamızda 5 üyemize herhangi bir kısıtlama olmaksızın diledikleri tüm alışverişlerinde kullanabilecekleri 30 TL lik hediye çeki armağan ediyoruz. Katılmak isteyen takipçilerimiz eğer sitemize üye değiller ise OUTLETIM.COM sayfamıza gelerek hızla üye olabilirler.

Daha önce sitemize kayıtları bulunan üyelerimiz için ekstra kayıt gerekmemektedir.

Link : Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

avondan bende o kadar denedim olmadı... arkadaşım çekil ben bi katılayım dedi... care şıkkına tıkladı ve parfüm kazandı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben istiyorum parfüüüüüm şansın böylesi ilk kez katıldı üstelikkkkkk güle güle kullansın artık

HiPP Türkiye
Merhaba sevgili Hipp Anne ve Babaları,

Bugün saat 15.00'da yapılacak ödüllü yarışmamızda bizimle birlikte olacaksınız değil mi?

Cilt Bakım Uzmanı‏@NIVEATurkiye

#yaşlanmıyorumçünkü etiketini kullanarak tweetini paylaş, çekilişle NIVEA Q10 Gündüz kremi kazanma şansı yakala! :)

Cuma günü saat 12 ye kadar devam edecek.

Sana güzel bir forum kardeşliği yapıp gönderir belkim
sus kızzzzz
daha oğluşuna sünnet yastığı sözüm var bi gönderemedim gitti zaten :18:

dadlugacım sen burayı okuma emi güzel şeyler oku bacım

kadın elbise:30040
erkek ceket -mont-kaban:29919
kadın uzun kollu bluz:29834
erkek kazak-triko-hırka:29973

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…