Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkiyenin Kuyumcusu, Trkiye'nin Kuyumcusu

Pırlanta Tektaş Kolye, Her anınızda yanınızda "TEKTAŞ"
Trkiye'nin Kuyumcusu,prlanta, prlanta tekta, altn, kuyumcu, yzk, kolye, gm, kpe, bileklik, aksesuar,,Prlanta Tekta Kolye Salome,14 Ayar Beyaz Altn Prlantal Kolye Salome prlanta, prlanta tekta, prlanta tekta kolye, kolye, tekta kolye, prlanta kolye, k
HEMEN TIKLA, PAYLAŞ
Yarışmamız başlamıştır. Herkese bol şanslar dileriz.
Hediyeli yarışma adlı uygulamamızda göreceğiniz sorunun cevabını bize gönderin, paylaşın, sayfamızı da zaten beğendinizse, kimbilir belki de sürpriz hediye sizin olacak!
Türkiyenin Kuyumcusu, www.kuyumcu.com.tr - Fatih, Turkey - Yerel İşletme - Hediyeli Yarışma | Facebook

cevap ne olacak acaba ben V.I.P diye düşündüm ama:26:

öldürme yetkisi diye buldum google den ama bi daha bak istersen

cevap öldürme yetksiymiş

La Roche-Posay - Türkiye
Günaydın!

Bugün sayfamızda yeni bir yarışmaya başlıyoruz. Günün sorusunu doğru cevaplayan ilk 25. ve 50. kişi Hydreane BB Krem kazanacak.

Saat 16:00 da sizleri sayfamıza bekliyoruz.

Vivident ‏@Vivident_Tr
Bugün Vivident Retweet’le Kazan günü! Yarışmamıza katıl, hediyeyi yakala!

kadın etek şort:29737
erkek kazak-triko-hırka:29973
kadın uzun kollu bluz:29834
erkek ceket -mont-kaban:29919
kadın elbise:30040
outletim com cvp

Son gün: 24 Ekim
Kurban Bayramı Arifesinde Aksu Tosttan size hediye 10 ŞişFish.
Tek yapmanız gereken sayfayı beğenmek.

aksu tost face

şimdi kapı çaldı
kargocu geldi
doğal gücün efsanesi oyununda fırın için yedek talihliydimya onun formu gelmiş
kısmet belki bir ihtimal çıkar
ümit dünyası işte:/

Son düzenleme:
kızlar bu avondan bi ara dergi hazrlamıştık ya atiyeyle tanışma her 5. kişiye bşyler bi de en çok davet edene bi paket hediyesi vardı bu hediyelerden herhngi biri gelen oldu mu acaba :26: epey oldu çnkü

kızlar merhaba bişi sorucam eylul ayında kazandıgım omolar hala gelmedı ekım bıtcek nerdeyse:18:eylul ayı omoları gelen varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…