Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kizlar kargo gelmis 2 saat önce evde yoktum... yurtici kargo getirmis... Vateks Tekstil yaziyor netten arastirdim ama ne oldugunu bulamadim bekledigim birseyde yok sizede ordan kargo geldimi bilen varmi? cok merak ettim..

teşekkürler cvp için bu arada ben yeniyim aranızda becerebiliyomuyum bilmiyorum msj yazmayı yanlış yaptığım birşey olursa beni uyarırsanız sevinirim

Merhaba,
bende daha önce bu yarışmaya katıldım ve melek kolye kazandım. çok beğendim kolyeyi hem pırlantalı hemde şık, bir daha katılacam şansımı deniyecem, ayrıca sitesinde de çok güzel ürünler var fiyatlarıda uygun, pırlanta tektaş gümüş yüzük te aldım ordan gerçekten çok güzel.

İŞTE KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER;

altinaylokum.com | Facebook
facebook sayfasını beğenip paylaşmanız

bu çekilişimizi de duyurup linklerle ve mail adresinizle yorum bırakmanız çekilişimize dahil olmanız için yeterli.
herkese bol şanslar diliyorum

İŞTE KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER;

altinaylokum.com | Facebook
facebook sayfasını beğenip paylaşmanız

bu çekilişimizi de duyurup linklerle ve mail adresinizle yorum bırakmanız çekilişimize dahil olmanız için yeterli.
herkese bol şanslar diliyorum

Yves Rocher severler, büyük gün bugün!
So Elixir Purple cazibesini keşfetmek için, sadece birkaç saatiniz kaldı. Morun asaletinde, feminenliğin en uçlarında; alımlı, bakımlı ve canlı kadınlar için...

Her gün Morun Cazibesi’ni keşfeden 5 kişi, hafta sonuna kadar toplam 25 kişi Yves Rocher So Elixir Purple kazanıyor!

https://www.facebook.com/YvesRocherTurkey

Bayram tatilinde hediye kitabınız bizden!

''Aşağıdaki görseli beğenip, paylaşan'' takipçilerimiz arasından 20 şanslı kişi çekilişle Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sürükleyici romanı ''Kerime'''yi kazanacak. (Kitaplar yazarından imzalıdır)
Son Katılım Tarihi: 20 Ekim 2012 Saat59.

Kazananlar 22 Ekim'de açıklanacaktır. Herkese Bol Şanslar.
Keskinoğlu A.Ş. | Facebook

!!!KOZMETİK DÜNYAM HEDİYE YAĞMURU!!!

DİKKAT DİKKAT ŞARTLARI OKUMADAN KATILMAYINIZ!

Bir adet çekiliş, bir adet en çok beğeni ile olmak üzere iki adet hediyemiz var.

LÜTFEN ŞARTLARI DİKKATLE OKUYUP YERİNE GETİRİNİZ AKSİ TAKTİRDE ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKSİNİZ.

Sayfamızı beğen, kampanyamızı paylaş, çekilişe katıl!
LOREAL ÇEKMECELİ MAKYAJ PALETİ kazanma şansın olsun.

Sayfamızı beğen, kampanyamızı paylaş, yorumuna sayfamızla birlikte olmak şartı ile en çok beğeniyi topla, çekilişsiz kurrasız!
ESCAPE 88 Lİ FAR PALETİ kazan.

Seçim senin ister şansını dene, ister çevreni ve gücünü göster!

Kampanyamız 15 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasındadır.

Hediyelerimizin kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…