Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu sefer olmadı money yuzde 50 kapabıldım ne cabuk bıttı bısı bakıyodm.anında bıtmıs:2:

ayyyy moneyin başında beklemekten şaşı oldum,eşim tutturdu beni kapıdan uğurla diye,10 dk kapıda bot bağlamasını bekledim, geldim baktım bitmiş %50 kapabildim

kızlar ya avonda kazanmışım da dünya rekoru ile ilgil i soru vardı ne kazandık acaba biliyormusunuz ben artık fazla giremiyorum

kızlar ya avonda kazanmışım da dünya rekoru ile ilgil i soru vardı ne kazandık acaba biliyormusunuz ben artık fazla giremiyorum

400 kişi parfüm 400 kişi rimel kazandı
ama sana hangisi denk geldi bilmiyorum

bu türkcellin twitterdeki tweet sende de müziği duyuyormusunuz ben duymuyorum ne zamana kadar rt yapıca anlamadım da.kazanan oldumu ki

Vivident Hediye Paketi’ni kazanan şanslı takipçiler; @caddedefransiz, @g_ksny, @y_liz85, @cirkincherry, @Levent_Aktas Tebrik ederiz!

twetterdaki vivident olmadı
belki snickersta başarılı oluruz
onuda bekle babam bekle bakalım ne zaman gelecek soru

vivident off bekledim bekledim yok olmadı bu ara kapandı kısmetim kazandıklarımda gelmedi ramar alışverişimle çekilişe katıldım çubuk blender kazanmışım hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…