Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Az sonraki sorunun cevabını, Twitter adınız, gerçek adınız-soyadınız, yaşınız ve ilinizle birlikte Baby2go@hotmail.com.tr adresine gönderin.

Sosyal medyada Baby2Go'yu takip eden annelere Bayram Hediyesi: Proton Bebek Arabası.. Az sonra... pic.twitter.com/4fJ88ceG

Pamujama’dan Cupcake Desenli Pijama Hediye Ediyoruz!

Çekilişe katılabilmek için;
Zorunlu Şartlar
1. Pamujama’nın Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
2. Pamujama’nın Twitter hesabını takibe almak (1 katılım hakkı).
Yukarıdaki şartlardan sadece birini yerine getirmeniz yeterlidir. (Mesela Twitter hesabı olmayanlar sadece Facebook sayfasını beğenebilir.) İkisini de yerine getirdiğiniz takdirde şansınızı artırmış olursunuz.
Şansınızı Artıracak Şartlar (Zorunlu Olmayan)
3. Blogunuz varsa çekiliş haberine yer vermek (2 katılım hakkı),
4. Pembe Ruj Facebook sayfasını beğenmek (1 katılım hakkı),
5. Pembe Ruj Twitter hesabını takip etmek (1 katılım hakkı),
6. Facebook’ta çekilişten bahsetmek (1 katılım hakkı),
7. Aşağıdaki tweeti RT’lemek (1 katılım hakkı).

Son olarak oradaki yazının altına hangi şartları yerine getirdiğinizi linkleri ile birlikte (facebook profilinizin linki, twitter hesabınızın linki, blogunuzun linki gibi) yorum olarak bırakmanız gerekiyor.
Çekilişe son katılım tarihi 18 Ekim Perşembe günüdür.
Bol şans!

Son düzenleme:
hmmm...siteye zorla üyelik yaptırıyorlar...ayrıca hemen mi belli oluyor yoksa sonramı açıklıyorlar belli değil....ben mi göremedim acaba?

ben de önce anket için form doldurdum ama sonra dediğin gibi site üyeliğine de döndü. gerçi hangi kampanya öyle değil ki?

bugün vivident mercedec snicekrs hepsi için uğraştım ama pc berbat birde mause bozulunca bütün emekler heba oluyo şimdide marmara forum olmadı ya mause takılıyo basmıyo

tebrık ederım canım yokum hıc sansım yok bu aralarsadece paylasıyoruz degilmi.begendım paylastım falan yazmamıza gerek yok heralde ben yapmıyorum oylede:18:

sağol canım evet paylaşıyoruz ardından çıkan formu dolduruyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…