peki neden kilitleniyo ya yoksa benmi bişey yaptım benim ve eşimin hesabı kilitlendi:26:
peki neden kilitleniyo ya yoksa benmi bişey yaptım benim ve eşimin hesabı kilitlendi:26:
canım güvenlik bişeyler diyo şimdi sayfa hep gitti bişey görünmüyo ne yapıcamı şaşırdım:26:
tebrik ederim .ama bunada şükür demek lazım ben daha hiçbirşey kazanamadım. ama inatla deniyorum :) çok hırslıyım....
merhaba;
bugün kadınlar ne isterden kazandığım cif için migrosa gittim bir türlü %50 indirimli ürünü alamadım kasadan düşmedi.Bu ürün hangisi 4,90 fiyatı olan mı yoksa 6,95 olan mı? indirimdeki ürün (4,90 olan) cif cream o kasadan geçmedi. Diğerini denemedik. Epey uğraştılar olmayınca vazgeçtim(
merhaba;
bugün kadınlar ne isterden kazandığım cif için migrosa gittim bir türlü %50 indirimli ürünü alamadım kasadan düşmedi.Bu ürün hangisi 4,90 fiyatı olan mı yoksa 6,95 olan mı? indirimdeki ürün (4,90 olan) cif cream o kasadan geçmedi. Diğerini denemedik. Epey uğraştılar olmayınca vazgeçtim(
evet cnm ben 5 -5- 3 dedimİyi akşamlar kızlarrrr
Bugün beni Dettol'den arayıp gönderdikleri ürün hakkında mini bi anket yaptılar..Siz de arandınız mı merak ettim ?
İyi akşamlar kızlarrrr
Bugün beni Dettol'den arayıp gönderdikleri ürün hakkında mini bi anket yaptılar..Siz de arandınız mı merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?