Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

La Roche-Posay - Türkiye
Yarışmamız her gün yeni bir soruyla devam edecek.

Günün sorusunu mesaj ile doğru cevaplayan ilk 25. ve 50. kişiye Hydreane BB Krem hediye ediyoruz.

Her gün 2 kişi Hydreane BB Krem almaya hak kazanacak!

Burt's Bees Türkiye | Facebook kazananlar

dettol kazandım gelmedı vıchyden kazandım gelmedı nefret edıyorum bu yurtıcı kargodan bızım mahalleye teslımat yapmıyor haberde vermıyor kargolarım gerı gıdıyor bugunde aırwıckten kazandım odamı yurtıcıyle gelıyor bılgınız varmı arkadaslar?

boşver bunları ben senden başka bi kampanya haberi bekliyorum
:)))))))
daha ona var teyzesi :)))))))

kızlar herkese iyi akşamlar bende bugün ilk defa kazandım air wick ve avonun rekor denemesnden. yalnız ben bişi sorcam benm face hesabım daki soyadım gerçek soyadım değil. ürün teslişmatında sıkıntı yaşar mıyım ???

Formlarına yazdığın isim neyse ona gelir herhalde , Avon'da form çıkıyordu , Airwick'i hatırlamıyorum , kardeşim kazanmış ondan , ben yapmıştım ama nasıldı hatırlamıyorum

haklısın forum doldururken duğru olanı yazıyorum ama mesela air wick otomatik olarak face adımı yazmıştı değişiklik yapamıyodum mesela.

peki neden kilitleniyo ya yoksa benmi bişey yaptım benim ve eşimin hesabı kilitlendi:26:

canım bi yerde okumuştum üst üste uygulama açıp yarışmalara katıldıysan o yüzdende olabilir facebook tehlike algılayıp kapatıyormuş o zaman genelde hep kampanyacıların hesapları kapanıyor düşünün hakaret içerikli kötü sayfaları bile kapatmazken bizim hesaplarımızı hemen kilitliyor facebook

omo rondo olmadı tam alıcakken takıldı nedense onaylayamadım sinir oldum.kım kazanmıs tabıkı tayyar

shiseidodan kazandığım serumun fiyatı tekinacar da 199 tl. oha oldum o ne bee?

air wickten kazanmısımmmmmmmmmmmmm sımdı gordummmmmmmmmm cok sevındım :))))))

maggıde ınsanı cok yoruyor yha
varmı suan tarıf yollayan falan

air wickten kazanmısımmmmmmmmmmmmm sımdı gordummmmmmmmmm cok sevındım :))))))

maggıde ınsanı cok yoruyor yha
varmı suan tarıf yollayan falan

var cnm yolladım ama 1 tanesi yayınlandı üstüne 10 tarif attım hiç yayınlanmadı sinir oluyorum maggiyeee soruyorum yanıtlanmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…