Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende uyuz oldum caldiona yok böyle birşey yaa birde açıklama yapmış aynı ad soyaddan başkalarıda olabilir diye iyide aynı ilde olmaz ya bu kadarına pes gerçekten koskoca firmanın yaptığı akla sığmadı

bu ne yaaa..caldion da aşiret boyu girmişler yarışmaya..
aynı soyadından bir sürü kişi var..

ben bu sarıçam ailesiyle kekstranın yarışmasında da tartışmıştım... orda da aynı filmi çevirdiler... ne diyeyim haram zıkkım...

Kazananları nerden buldun ben göremedim körümgöz oldum zaten bugunlerde

Kızlar link veriyorum ama çıkmıyor.Facebook da Şal Butik (Shawl Boutique) diye arattırın . Şalı bizden biri kazansın

çekilişim var.katılmak için sayfamı beyenmeniz ve paylaşmanız yeterli.hediyem 1 adet boncuklu şal olacak.çekiliş 14 temmuz akşamı saat 20.00 de yapılacak.TÜM DOSTLARIMI BEKLİYORUM.
NOT:bloğu olan arkadaşlarım bu çekilişimi bloglarında duyururlarsa çok memnun olurum.

Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler! Yeni yarışmamıza hazır mısınız? Milupa "Haftanın Uzman Annesi"'ni seçiyor! Yarın sayfamızın sol kısmında "Haftanın Uzman Annesi" bölümünü göreceksiniz. 1 hafta boyunca her gün bu bölüme giriş yapıp karşınıza çıkacak olan 3 soruyu en hızlı ve doğru şekilde çözün. Haftanın uzman annesi siz olun !
Haftanın uzman annesinin hediyesi 1 aylık Milupa mama seti

aaaaa o senmisin bende katıldım ozge kampanya benim P hadi bakalım bol şanslar

oley kazanmışız
peki ben bişii yapcammı onlarmı gönderecek
Ne yazdın da kazandın canım walla merak ettim.İlginç yazılarmı arıyorlar?Bende kaç gündür yazıyorum ama tık yok??
Dekoratif Aynalar İstanblueDesign | Facebook bu sayfada yarışma var arkadaşlar (pandoranın kutusu önerdi yazarsanız sevinirim.. ) bu bana bişey kazandırmayacak... ben zaten kazandım... kelebek ayna :)
Bende kazandım bu aynadan ama avuç içini bile doldurmuyor.Çok küçükmüş:))
kızlarr haribo kazanmışımmm

adres bilgilerimi mail adresindenmi yollicam

kazanan arkadaşlar yardımcı olursanız
Güle güle ye canım..
Bana da bugün kazandığım aynam geldi.Ve ebru maternitiy'den hamile bluzum geldi.

kelebek seklinde dekoratif aynasi gelen varmi, cok kucuk kargo parasina bile degmez diolar
katilsammi karar veremedim?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…