Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım buna nasıl katılınıyor?

birkac sayfa once birisi paylasmisti dekoratif aynalar istanblue design i arkadas olarak ekleyip arkadas listenden 30 kisinin de bu hesap ile arkadas olmasini sagliosun, aynayi gonderiolar, kargo 4 liraymis, kazananlar cok kucuk bit kadar 4 lirama acidim dio

sağolun kızlarrrrrr herkesi ekledim adında kampanya ya da kk olan herkesi de eklemeye devam ediyorum.... teşekkürler herkese :)))

hadi yaaa resmini gördüm duvar sayfasında yanına bişiler gerek bunun :))) çok küçük kalır gerçekten

ben de teknosadan maşa kazanmışım
acaba bir kazanan bir daha kazanamıyo mu bilen war mı boşa göndermiym tekrar

ya kızlar üffleyin şu mumlarımı ya.... kocam bile şart koştu üflemek için aaaa üfleyin yaaa :))))))

canım ben ne yazdığımı hatırlamıyorum ki
bence yazıları okumuyolardır ölwcw çwkiliş yapılıyodur

kızlar cuma günü face osmanlı takı sayfasında yarışma varmış unutmayın :))))

kızlar face adresi vermek yanlış mı bilmiom ama benim face de adım Karbeyaz Kardanbeyaz ekleyin ben herkesi eklemeye kalkınca yasaklar face die ekleyemedm..umarım forum kuralı dışına çıkmaz bu mesajım :):44:

Carlotta
Çok yakında tanışacağın Carlotta'nın ne olduğunu merak edenlerdensen tahminini yap Londra seyahatini kap.

Kızlar face de Carlotta diye arattırırsanız çıkıyor

güle güle kullan canım
ilginç neler yazmıştın :26: Derdimizi normal yoldan anlatsak olmuyor mu acaba

walla canm ben çok da ilginç yazdığımı kazancağımı düşünmüyodum şaşırdm aslnda.soru eskiden kuaförlerde saçın kıvırcık olması için girilen makinanın içindeyken neler düşünüyordunuz gibi bir şeydi

ben de bu makinalardan umumi yerlerde olsa ihtiyacı olan jeton atsa da girebilse,mesela lavaboların yanına otobüse bi bölüme konsa diye düşünürdüm yazmıştım.biraz saçmaydı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…