Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Vileda Türkiye
Bayram temziliğine hazırlanan Vileda severler kimler? Yarın sizin için bir sürprizimiz var. Hazır mısınız? :)

Pinkberry’nin yeni lezzeti; ÇİKOLATA FINDIK! Bu mükemmel tadın keyfini çıkaracak 200 kişiden biri olmak için tıklayın! Pinkberry

kızlar ,anneme yeni face açtım yine kapandı naapçam yaaa..
yeni hesapların kapanmaması için bi formül yok mu?

offff..kadın hem çilekeş, hem feysleri kapanıyor..

ayy bugün benim için çok bereketli sabah air wick gelmişti az öncede yurtiçi kargo 3 paket birden getirdi.onlarda omo,ülker çikolata ve çamlıca gazoz

ayy bugün benim için çok bereketli sabah air wick gelmişti az öncede yurtiçi kargo 3 paket birden getirdi.onlarda omo,ülker çikolata ve çamlıca gazoz

Eki Görüntüle 535675

offf offf offff güle güle ye iç temizlen ..kirlenmek güzeldir ya şu omo yarışmasını bi türlü anlamadım..daha doğrusu mantığı ne bilsem :

offf offf offff güle güle ye iç temizlen ..kirlenmek güzeldir ya şu omo yarışmasını bi türlü anlamadım..daha doğrusu mantığı ne bilsem :

sağol cnm mantık basit aslında hergün belirli görevler var onları yapıcaksın eksiksiz ödüllerinde belli puanları var o puana ulaşınca alabiliyosun tabi gece 12 de saldırıyo millet herkes aynı puanı alıyo zaten.hızlı olan kazanıyo

sağol canım da o görevler nerde yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…