Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağolun kızlar omolar evet eylül ayının hediyeleri.

güle güle kullanın hediyesi gelen arkadaşlar benimde toyyzdan kazandığım uzaktan kumandalı araba ve ülker çikolata paketim geldi trend micro çantam geldi süper oldu hepsiiiii cillit bang esra8 kazanmış tebrikler canımm Tatlıgacım yeni açtığın hesaba hemen 30 arkadaş ekle ki kapanmasın yoksa anında yok ediyor face...

Kia Türkiye

Cee’d Avı’na katılıp, soruları doğru cevaplayarak yarışmayı en hızlı bitiren 3 şanslı kişi Autoshow’da İrina Shayk ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Hemen katılmak ve bu 3 kişiden birisi olmak için tıklayın: Kia Türkiye - Ceed Avı | Facebook

AKER EŞARP

Ekim ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de (Ad-Soyad-Adres-Telefon) ekleyerek Cumartesi günü saat 11:00'a kadar sayfamız mesaj kısmından gönderebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz.

Ayrıca bu mesajı beğenip profilininde paylaşanlar arasında da yarın 17.00'da bir çekiliş yapıyoruz ve çekiliş sonunda 2 kişi daha bizden hediye kazanacak!

Merhabalar kızlar
Bişeyler kazananları tebrik ederim..
Kontes sık sık gel özledik seni
Esmerist ne yaptı acaba:44:
airlikfer de evlenecekti evlendi mi acaba

Umarım herkes iyidir

Ducros yeni soru yayınlamış..Hepsi dedim ama emin değilim..
Kalenin cevabınıda bulamadım
Milupa nın cevabı aptamil ar ve 80 ml

Avondan göz kalemi geldi bugün şaşırdım..

ohh güle güle kullan canım, omolar bu aydan mı yoksa geçtiğimiz aydan mı biliyormusun

hepsi çok güzel.. ülker ye beni diyor..
Omolar hangi ayın hediyesi?

bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...

Yaş 35 yolun yarısı eder...

30 muuu? dün gece açtım arkadaş ekledim ama 30 değildi sanırım... neden 30 kişiymiş ki ,doğruluk payı var mı acaba?
60 küsür sayfa beğenmiştim ondan da olur mu bilmem uffff

kalenin cvb bond du galiba yanlış hatırlamıyorsam.güle güle kullan kalemini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…