ayy bugün benim için çok bereketli sabah air wick gelmişti az öncede yurtiçi kargo 3 paket birden getirdi.onlarda omo,ülker çikolata ve çamlıca gazoz
Eki Görüntüle 535675
ohh güle güle kullan canım, omolar bu aydan mı yoksa geçtiğimiz aydan mı biliyormusun
hepsi çok güzel..ülker ye beni diyor..
omolar hangi ayın hediyesi?
ohh güle güle kullan canım, omolar bu aydan mı yoksa geçtiğimiz aydan mı biliyormusun
hepsi çok güzel..ülker ye beni diyor..
Omolar hangi ayın hediyesi?
bugün benim doğumgünümaker eşarp
ekim ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !
Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de (ad-soyad-adres-telefon) ekleyerek cumartesi günü saat 11:00'a kadar sayfamız mesaj kısmından gönderebilirsiniz.
çekiliş sonunda 2 kişiye aker eşarp hediye edeceğiz.
Ayrıca bu mesajı beğenip profilininde paylaşanlar arasında da yarın 17.00'da bir çekiliş yapıyoruz ve çekiliş sonunda 2 kişi daha bizden hediye kazanacak!
güle güle kullanın hediyesi gelen arkadaşlarbenimde toyyzdan kazandığım uzaktan kumandalı araba ve ülker çikolata paketim geldi trend micro çantam geldi süper oldu hepsiiiii cillit bang esra8 kazanmış tebrikler canımm Tatlıgacım yeni açtığın hesaba hemen 30 arkadaş ekle ki kapanmasın yoksa anında yok ediyor face...
Mavi
‎Francisco Lachowski Loves Mavi uygulamamız içindeki soruyu doğru yanıtlayan her 50. kişi Francisco imzalı tişört veya fotoğraf kazanıyor!
Facebook'ta Francisco Lachowski Loves Mavi | Facebook
ayy bugün benim için çok bereketli sabah air wick gelmişti az öncede yurtiçi kargo 3 paket birden getirdi.onlarda omo,ülker çikolata ve çamlıca gazoz
Eki Görüntüle 535675
bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...
Yaş 35 yolun yarısı eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?