Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ohh güle güle kullan canım, omolar bu aydan mı yoksa geçtiğimiz aydan mı biliyormusun

hepsi çok güzel.. ülker ye beni diyor..
Omolar hangi ayın hediyesi?

bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...

Yaş 35 yolun yarısı eder...

yurtiçiyle geliyor
bende hediye paketi kazanmıştım göz kalemi ikili far ve ruj var
sanırım 5. kişi olanlara tek ürün göndermişler

benim neden gelmedi ki herkesn gelmiş bugün yurtiçiyle gazozum geldi ülker çikolatalarım geldi o gelmedi unuttular mı acaba

yurtiçiyle geliyor
bende hediye paketi kazanmıştım göz kalemi ikili far ve ruj var
sanırım 5. kişi olanlara tek ürün göndermişler

bunları ne zaman kazanmıştınız arkadaşlar? Avon un ne kadar sürede getirdiğini öğrenmek için soruyorum. Güzel günlerde kullanın

30 muuu? dün gece açtım arkadaş ekledim ama 30 değildi sanırım... neden 30 kişiymiş ki ,doğruluk payı var mı acaba?
60 küsür sayfa beğenmiştim ondan da olur mu bilmem uffff

benimde bir hesabım gitmişti 30 arkadaş ekledim ekleme bitene kadar beğenmedim sayfa falan sonra kapanmadı. yani arkadaş öner yazısı bitene kadar ekle arkadaş cnm yoksa hesap kapanıyor. sanırım arkadaşı olmayan hesapları fake olarak nitelendiriyor..

arkadaşlar facebook hesabım kiltlendi acaba facebook telefonunu bilen varmı telefon edince kolay aşılıyormuş
tel no nu yazacaksın öyle ama hiç bir türlü kimse aramadı beni canım..ne de cebe msj geldi..

15 tane falan vardı arkadaş sayısı... illaki limit 30 ise, onuda deneyelim..azimliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…