maşallah devamı gelir inşallah.Peki ülker çikolatalar twitten mi faceden mi kazandım canım
Kızlar oglen avondan kargo geldii far kazanmışım.. İlk kazandıgım sey oldu sevindim :)
ohh güle güle kullan canım, omolar bu aydan mı yoksa geçtiğimiz aydan mı biliyormusun
hepsi çok güzel..ülker ye beni diyor..
Omolar hangi ayın hediyesi?
bugün benim doğumgünümaker eşarp
ekim ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !
Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de (ad-soyad-adres-telefon) ekleyerek cumartesi günü saat 11:00'a kadar sayfamız mesaj kısmından gönderebilirsiniz.
çekiliş sonunda 2 kişiye aker eşarp hediye edeceğiz.
Ayrıca bu mesajı beğenip profilininde paylaşanlar arasında da yarın 17.00'da bir çekiliş yapıyoruz ve çekiliş sonunda 2 kişi daha bizden hediye kazanacak!
yurtiçiyle geliyoravon hangi kargo getiriyor kızlar bende kaZANMIŞTIM henüz gelmedi
bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...
Yaş 35 yolun yarısı eder...
Merhabalar kızlar
Bişeyler kazananları tebrik ederim..
Kontes sık sık gel özledik seni
Esmerist ne yaptı acaba:44:
airlikfer de evlenecekti evlendi mi acaba
Umarım herkes iyidirEki Görüntüle 535698
yurtiçiyle geliyor
bende hediye paketi kazanmıştım göz kalemi ikili far ve ruj var
sanırım 5. kişi olanlara tek ürün göndermişler
Kızlar oglen avondan kargo geldii far kazanmışım.. İlk kazandıgım sey oldu sevindim :)
yurtiçiyle geliyor
bende hediye paketi kazanmıştım göz kalemi ikili far ve ruj var
sanırım 5. kişi olanlara tek ürün göndermişler
30 muuu? dün gece açtım arkadaş ekledim ama 30 değildi sanırım... neden 30 kişiymiş ki ,doğruluk payı var mı acaba?
60 küsür sayfa beğenmiştim ondan da olur mu bilmem uffff
tel no nu yazacaksın öyle ama hiç bir türlü kimse aramadı beni canım..ne de cebe msj geldi..arkadaşlar facebook hesabım kiltlendi acaba facebook telefonunu bilen varmı telefon edince kolay aşılıyormuş
benimde bir hesabım gitmişti 30 arkadaş ekledim ekleme bitene kadar beğenmedim sayfa falan sonra kapanmadı. yani arkadaş öner yazısı bitene kadar ekle arkadaş cnm yoksa hesap kapanıyor. sanırım arkadaşı olmayan hesapları fake olarak nitelendiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?