Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Palladium ‏@palladiumall
Bugün Facebook'ta 14.00’da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 5 kişi bizden kişisel bakımla ilgili sürpriz hediyeler kazanacak.

Kızlar şimdi beni bi numara aradı Dettol kazanmışsınız elinize ulaştı mı dedi. bende evet dedim. 2 soru sordular Kokusunu ve şişesini beğendiniz mi 1 ve 5 arası puanlarmısınız dediler:))
Henüz kullanmamıştım ama Refresh çok güzel kokuyodu:)))

Bende özellikle bu arayı kast etmedim , öyle olsa zaten bir iletiyi alıntı yapardım , dediğiniz gibi eskileride göz önünde bulundurarak genel olarak söyledim

Bayram temizliğinde hayatı Vileda’yla kolaylaştıran yarışmamız başladı! 10 kişinin Vileda EasyWring & Clean Pedallı Temizlik Seti ve 20 kişinin Vileda Hediye Paketi kazanacağı yarışmamıza katılmak için tıklayın; Vileda Türkiye - Vileda'yla Bayram Temizliği Ayağınızın Ucunda | Facebook

Pazartesi gününe kadar yorumunuzu paylaşın, Vileda'dan bu harika hediyeleri kazanma şansını kaçırmayın!

berenzena lorealdan kazanmışsın sanırım cnm tebrikler

hayırlı olsun canım.renkli cuma sanırım daha başlamadı.hobby home yarısma formatı değişti bir bak sayfaya istersen puzzle tamamlama oyunu vardı bugün açıklanacakmış kazanan

Teşekkür ederim canım:)))
Bu arada bebeğin için çok üzüldüm Allah sana sabır ve acil şifa versin

avon rekor tahmininden ben de kazanmıştım sadece rimel gelecek sanıyordum yanında parfüm de geliyormuş çok sevindim çünkü sabah ki yarışmasında kazanamıyordum. demek ki çok istemişim diğer kampanyadan kazandım.herkese bol şans.

StreetBox ‏@StreetBox
Saat 15:30'da yapacağımız StreetBox Çanta hediyeli yarışmaya katılmak için önce bu tweeti RT yapmalısınız, Bol Şanslar...

avon ne bonkörmüş öyle, çifter çifter yollamış..tebrikler...
ben depremi hissetmedim,:44:geçmiş olsun herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…