teşekkür ederim:)) kazandığım her şeyi nerdeyse annemlere veriyorum. Ama bu parfüm aklımı karıştırdı çok güzel olduğunu okumuştum neyse kokusunu çok beğenirsem kocişe aldırırım :))
güle güle sür sürüştür cnm
Kampanyalar dışında ne kadar bu kadar farklı konu konuşuluyor anlamıyorum , forum kuralları gereğince yasak değil mi ?
Kampanyalar dışında ne kadar bu kadar farklı konu konuşuluyor anlamıyorum , forum kuralları gereğince yasak değil mi ?
neden yasak olsun dertleşmek..sanırım yenisin sen bu forumda..istersen şikayet et de uzaklaştırma alalım.zaten moralim bozuk, bebeğim hasta,burda kafa dağıtıyorum,kampanya paylaşıyorum.anlamadım derdin nedir senin???
kampanyalar ile ilgili bilgilendirme yaparken onlarla ilgili konuşmak çok normal değilmi! hem hepimiz insanız sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşmamız da normal, bunu burda yapmamız kendimizi burda rahat hissetmemizden dolayı olamazmı? herşey maddiyat değil!
neden yasak olsun dertleşmek..sanırım yenisin sen bu forumda..istersen şikayet et de uzaklaştırma alalım.Zaten moralim bozuk, bebeğim hasta,burda kafa dağıtıyorum,kampanya paylaşıyorum.Anlamadım derdin nedir senin???
BEKOnun yarışmasından hiç bardak falan kazanan oldumu yok gibi hiç:S
Kampanyalarla ilgili konuşmak kazandıklarınızı söylemek , hakkında bişey demedim ki yanlış anlama hemen lütfen
Forumda yeni değilim bir , şikayet edildiği zaman uzaklaştırma alacağınızı bildiğiniz birşeyi neden yapıyorsunuz demek sizde biliyorsunuz yanlış olduğunu, ben sadece kuralları hatırlattım. Sohbet edebilceğiniz başka topic ler var . Biz giriyoruz buraya kampanyalara bakmak için , sayfalarca başka konu başka konu geç geç bitmiyor , konu asıl amacından çıkıyor bunu söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?