Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkür ederim:)) kazandığım her şeyi nerdeyse annemlere veriyorum. Ama bu parfüm aklımı karıştırdı çok güzel olduğunu okumuştum neyse kokusunu çok beğenirsem kocişe aldırırım :))

önemli olan kazanmak

Kampanyalar dışında ne kadar bu kadar farklı konu konuşuluyor anlamıyorum , forum kuralları gereğince yasak değil mi ?

Kampanyalar dışında ne kadar bu kadar farklı konu konuşuluyor anlamıyorum , forum kuralları gereğince yasak değil mi ?

neden yasak olsun dertleşmek..sanırım yenisin sen bu forumda..istersen şikayet et de uzaklaştırma alalım.Zaten moralim bozuk, bebeğim hasta,burda kafa dağıtıyorum,kampanya paylaşıyorum.Anlamadım derdin nedir senin???

kampanyalar ile ilgili bilgilendirme yaparken onlarla ilgili konuşmak çok normal değilmi! hem hepimiz insanız sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşmamız da normal, bunu burda yapmamız kendimizi burda rahat hissetmemizden dolayı olamazmı? herşey maddiyat değil!

GoldMaster GM ‏@GoldMasterGM
Yarışmamız saat00 de başlıyor.Bugünkü hediyemiz GoldMaster NAV-359 Navigasyon Cihazı.Bizi takip etmeye devam edin..

laf olsun boşverrrr bu arada çok geçmiş olsun düzelir yakın zamanda işallah benim kızımda doğuştan kalbi delik ameliyat olcak ama şuan bisorunu yok inan hergün ağlıyorum ama yapcak bişey yok işallah hepimiznkine allahım sağlık verir

Kampanyalarla ilgili konuşmak kazandıklarınızı söylemek , hakkında bişey demedim ki yanlış anlama hemen lütfen

Forumda yeni değilim bir , şikayet edildiği zaman uzaklaştırma alacağınızı bildiğiniz birşeyi neden yapıyorsunuz demek sizde biliyorsunuz yanlış olduğunu, ben sadece kuralları hatırlattım. Sohbet edebilceğiniz başka topic ler var . Biz giriyoruz buraya kampanyalara bakmak için , sayfalarca başka konu başka konu geç geç bitmiyor , konu asıl amacından çıkıyor bunu söylüyorum.

Ben sadece yanlış gördüğüm birşeyi paylaştım , konuyu uzatıp kendimde aynı konuma düşmek hatta ceza almak istemiyorum. Bebeğinizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

BEKOnun yarışmasından hiç bardak falan kazanan oldumu yok gibi hiç:S

Burada paylaşımlarda bulunuyoruz..Kazananlar olunca seviniyoruz..Birbirimizi az çok tanıyoruz..İnsanların dertleri olabilir sıkıntıları olabilir..Bir firmanın kampanya haberi bazen gereksiz 20-30 sayfa sürerken,birbirimizin sıkıntılarına ortak olduğumuz 3-5 sayfayı geçmek mi zor geldi

1000de bir koydular demek bende hiç duymadım ondan sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…