yok ya kaç kişinin hesabından yaptım çıkmadı hiç
Kampanyalarla ilgili konuşmak kazandıklarınızı söylemek , hakkında bişey demedim ki yanlış anlama hemen lütfen
Forumda yeni değilim bir , şikayet edildiği zaman uzaklaştırma alacağınızı bildiğiniz birşeyi neden yapıyorsunuz demek sizde biliyorsunuz yanlış olduğunu, ben sadece kuralları hatırlattım. Sohbet edebilceğiniz başka topic ler var . Biz giriyoruz buraya kampanyalara bakmak için , sayfalarca başka konu başka konu geç geç bitmiyor , konu asıl amacından çıkıyor bunu söylüyorum.
Kampanyalarla ilgili konuşmak kazandıklarınızı söylemek , hakkında bişey demedim ki yanlış anlama hemen lütfen
Forumda yeni değilim bir , şikayet edildiği zaman uzaklaştırma alacağınızı bildiğiniz birşeyi neden yapıyorsunuz demek sizde biliyorsunuz yanlış olduğunu, ben sadece kuralları hatırlattım. Sohbet edebilceğiniz başka topic ler var . Biz giriyoruz buraya kampanyalara bakmak için , sayfalarca başka konu başka konu geç geç bitmiyor , konu asıl amacından çıkıyor bunu söylüyorum.
laf olsun boşverrrr bu arada çok geçmiş olsun düzelir yakın zamanda işallah benim kızımda doğuştan kalbi delik ameliyat olcak ama şuan bisorunu yok inan hergün ağlıyorum ama yapcak bişey yok işallah hepimiznkine allahım sağlık verir
Burada paylaşımlarda bulunuyoruz..Kazananlar olunca seviniyoruz..Birbirimizi az çok tanıyoruz..İnsanların dertleri olabilir sıkıntıları olabilir..Bir firmanın kampanya haberi bazen gereksiz 20-30 sayfa sürerken,birbirimizin sıkıntılarına ortak olduğumuz 3-5 sayfayı geçmek mi zor geldi
canım kazandığın anında mı belli oluyor.2 gündür bende katılıyorum da
canım kazandığın anında mı belli oluyor.2 gündür bende katılıyorum da
Kızlar merhabalar nasılsınız?
evlilik dolayısıyla uzun zamandır kampanyalara falan bakamıyodumama geldim
ve bugün ilk aklıma gelen renkli cumaydı -flormarın
ama bitti mi o yarışma? renkli cumayı bulamadım, he birde hobby home collection da mı bitti((
bu gün kü nun cvp ı nedir?
bana pek inandırıcı gelmedi.Hatta kazandım diye yorum yapan birisine msj attım gerçek mi diye cvp gelmedi
cvp lı değil sadece paylaşıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?