Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar merhabalar nasılsınız?
evlilik dolayısıyla uzun zamandır kampanyalara falan bakamıyodum ama geldim
ve bugün ilk aklıma gelen renkli cumaydı -flormarın
ama bitti mi o yarışma? renkli cumayı bulamadım, he birde hobby home collection da mı bitti((

burada çoğu zaman kampanya paylaşılıyor zaten arada bir dertelerimizle ilgili yada sevinçlerimizi yazsak çok mu oluyor anlamıyorum ki. evet bazı konular bazen gereksiz uzayabiliyor ama ben bu aralar öyle bir durum görmedim. Acaba neyden rahatsız oldunuz?

ben de dikkat edersen geçmişi okuduysan yeri geldiği için bebeğimin hasta oldugunu söyledim fazla da uzatmadım hatırlamamak için burda vakit geçiriyorum. başına gelmediyse bizi anlayamazsın.Ben de biliyorum farklı topiklerde dertleşiyorum zaten,en çok kampanya paylaşanlar arasındayım bunu da bil....

amin canım.sana da büyük geçmiş olsun.Rabbim şifa versin

kkoras cığım ağzına sağlık .. burda paylaşım bile yapmayan sadece okuyup sebeplenen kişilerin bu tarz şikayetleri olması çok komik tabii ki paylaşacağız ben de yeri geldi anlattım diğerleri de , yeri geliyor kazandığımız hediyeleri bile birbirimizle paylaşıyoruz sıkıntılarımızı mı paylaşmayacağız çok ayıp etmiş yazan arkadaşı kınıyorum .. dünya kadar forum var diğerlerini ziyaret edebilir sıkıntı duyan haksız mıyım ?????

hayırlı olsun canım.renkli cuma sanırım daha başlamadı.hobby home yarısma formatı değişti bir bak sayfaya istersen puzzle tamamlama oyunu vardı bugün açıklanacakmış kazanan

bana pek inandırıcı gelmedi.Hatta kazandım diye yorum yapan birisine msj attım gerçek mi diye cvp gelmedi

eğer doğruysa bana 93 tl gelecekti :) bende acaba doğru olabilir mi diye aramızda yapan varmı diye sormak istedim sonuç ta cep tel no muzu istiyor

kızlar bu arada bebişlerinize acil şifalar diliyorum , bizim de son zamanlarda terslikler yakamızı bırakmıyor sizi çok iyi anlıyorum nasıl rahatlıyorsanız devam edin bence,ki ben de aynısını yapıyorum

bugünlerde bu platform beni istemiyo :) sayfaya giriş yapıyorum her sayfa değiştirdiğimde giriş yapmam gerekiyo üyelikten çıkıveriyorum
vileda türkiye 5 dak sonra başılıyo

birde avon geldi bana kutudan parfüm ve maskara çıktı kayınvalidemin adına da kazandım vermedi ve çok kötü azarladı kargocu kendi evine istesin dedi ama evleri yokki bi bende kalıyo bi kaynımda sabah sabah bi kocadan bi kargocudan azar işittim :(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…