Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar twetterda fıst takip eden varmı.cvp yazdım ama benden başka kimse gözükmüyo :))) anlamıyorum bu tweetten

cif kodu isteyene gönderebilirim özelden mesaj atın %50 indirimli olandan kazandım money kart kullanmıyorum

canım cahilliğime ver mesaj kutusu nerde oluyo öğreneyim de lazım olur belki
twitter konusunda bende pek birşey bilmiyorum açıkcası birkere kitap kazanmıştım twitter sayfamı açınça mesajı direk görmüştüm öyle oluyor herhalde bence iyi bilen biri bize açıklasın

kadınlar ne istere ilk defa katıldım..2 tane %50 kazandım ama sonunda sadece tebrikler yazdı..kart no falan almadı benden..nasıl yüklenecek kartıma indirimler???

kadınlar ne istere ilk defa katıldım..2 tane %50 kazandım ama sonunda sadece tebrikler yazdı..kart no falan almadı benden..nasıl yüklenecek kartıma indirimler???

slm herkese kac 2 gundur giremiyorum.face bilg virus bulastirdi bilg bozuldu malesef.face cep numarasi istedi ve girdikten sonra bilg kapandi .hbriniz olsun valla.moralim bozuk.benim adimi da bir yerlerde gorurseniz burdan yazarsaniz sevinirim.mobilden girdigim icin goremiyorum cunku.

Peugeot Türkiye ‏@PeugeotTurkiye
Yarışmamız devam ediyor! Pascal benim Peugeot 301 şiirimi okusun diyorsanız tweetinizi yazın, bir de Peugeot seti kazanın.

Arnica | Facebook Kurban Bayramı Özel Yarışmamızda Promeat W2000 Grande Et Kıyma Makinesi kazanan şanslı takipçilerimizi az sonra açıklayacağız. Yoğun ilgi ve katılımınız için teşekkür ederiz.

Arnica
Kurban Bayramı Özel Yarışmamızda Promeat W2000 Grande Et Kıyma Makinesi kazanan şanslı takipçilerimizi az sonra açıklayacağız. Yoğun ilgi ve katılımınız için teşekkür ederiz.

La Roche-Posay - Türkiye
Bugünün sorusu:

Hydreane BB Krem mükemmel bir makyaj bazıdır. Fondöten yerine kullanılabilir.
Doğru mu yanlış mı?

Lütfen doğru cevabı mesaj atınız, yorum olarak verilen cevaplar kabul edilmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…