ben yastığa yastık demem sarılıp yatmayıncaaa onu da kullanamadık şaka maka :)))...
yatsan dan mı kazandın canım yastığı neden sarılıp yatamadın :)
hehee bnde bi havlu kazandım o kadar şans yok bizdekızlar sabahtan beri pc başındayım bakmadığım kampanya yarışma kalmadı hepsine katıldım hiçbirşey kazanamadım(((( twitter için sizi bilemem ama ben çok yaşlıyım ben soruyu okuyana kadar kazananlar açklanıyo o derece saf oluyorum yani ay neresine tıklasam nerden bulucam cevabı derken bitmiş oluyo, bütün günü bir hiç uğruna feda eden hatunlar kulübü kuruyorum katılan gelsin bu ne bahtsızlık yahuuuu aylardır bir yastık kazandım zar zor aldık o da leş gibi kokuyo yıkadım güneşlendirdim yok leş gibi kokuyo şansa bakın
avonada air wickede hergün uğradım ama yokal canım benden de o kadar bugün hırs yaptım twitter da ne kadar kampanya varsa katıldım ama sonuç sıfır acaba diyorum twitterda görünmez miyim beni farketmiyorlar mı. face de desen zaten kazandığım bişey yok avon,airwick hergün ödül dağıtıyor bir tane denk gelmez. bu ne bahtsızlık anlamadım. senin bir yastığın varmış en azından güle güle kullan :) kazanmanın bir you varsa bizede anlatın bir airwick im olsaydı en azından
neyse kızlar hiç bişey kazanamasam da sayenizde günüm geçiyor. oğlumu bekliyorum ne ev işi ne iş evde zaman nasıl geçicekti siz olmasanız sağolun...
kaz tüyü falanmı dicemde onuda çekilişte vermezler heralde nie kokuyor acaba :26:evet canım , inanılmaz bir koku var sanırım hangi maddeden yapıldıysa ondan böyle bir koku var ne yaptıysam geçmedi
hehee bnde bi havlu kazandım o kadar şans yok bizde
twiter da bnde aynı ya ne nerde cvaplara kim ne yazmış bulamıyom valla amaan diyom kapatıyorum sonra
avonada air wickede hergün uğradım ama yokaynen zaman geçiyor ii oluyor heyecanı yeter
kaz tüyü falanmı dicemde onuda çekilişte vermezler heralde nie kokuyor acaba :26:
verdikleri ürün 79 tl ucuz birşey değil ama dediğim gibi ,çamaşır suyuna yatırayım diyorum o da olmadı tütsülerim naftalinlerim geline hediye ederim 1 yaşında oğlum var
kızlar rinsoda hediye yokmuş
çiçek büyütüp güzel dakikalar yaşamamız içinmiş
hahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği
bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...
Yaş 35 yolun yarısı eder...
Hediye kazananları tebrik ediyorum. bende airvick kazanmışım babişkom kazanmış daha doğrusu
avondan kutum geldi far kalem ruj göndermişler birde hippten iki tane kutu geldi.
kendinize iyi bakın hoşçakalın
senin bu durumuna içim parçalanıyor.Bende oğlumdan ayrıyım şuan.Çok şükür bi sağlık problemi yok zaten 2.5 yaşında ama böyle bile görememek bu kadar üzüyorsa beni senin durumunu hiç düşünemiyorum.Her aklıma geldiğinde hem esra hemde senin için dua ediyorum.amin canım sagol.Alışmak çok zor ama yeter ki iyileşsin kaç ay olur bilmem ama ayrı kalmaya razıyım.bebeğim yeter ki iyi olsun.Daha 4günlükken ilk ameliyatını yaptılar çok zor günler yaşıyorum.Allah'a emanet yavrum
kızlar rinsoda hediye yokmuş
çiçek büyütüp güzel dakikalar yaşamamız içinmiş
hahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği
bende görür görmez çiçeği kuruttum beğenimi bile geri çektim baştan yazsalar kimsemez oynamaz zaten
Sende hoşgeldin , güle güle ayrıca :)
Avon'dan hangi yarışmadan geldi , tahminden bir arkadaşa parfüm ve rimel gelmişte , seninki hangisiydi ??
hahahaha :)
atiye dergi olayı vardıya en çok davet ettirmişim ondan kazanmıştım
bu bifincanın bi tür taktüğiarkdşlar bi şikayetim ve size bildirirmim var bifincan üyelikleriyle ilgili.hani bi ara cümbür cemaat üye olmuştuk ya biz buna buamamışgün mail gelmiş üyeliğim 7 arkadaşımın siteyi doğrudürüst kullanamamsndan dolayı bnm de üyeliğimi sonlandırmış ki ben gayet normal seyrinde takılırken yani hayaller suya düşüüyo illa ki sonunda sonuçt a tanımadığımız kişilere davetiye gönderiyoruz kurunun yanında yaş da yanması çok garip bşy 5000e yakın puanım vardı uzun bir sürede yaptığım üstelik geçen zamanıma mı yanayım ümitlendiğime mi o kdr riske girip birsürü arkdşa davet gönderdiğime mi lanetolsca site hiç güzel bir sistem oturtamamış yani ya tnıdığmz insanalrı davet edicez tyembihlicez doğru düzgün kullan siteyi diye. ya da kmsseyi davet etmiycez. illa biyerden kopukluk yşanıyor ztn sistemle ilgili ben bu siteyi sevmiştim ama gözüme batan 2 saçmalığından dolayı artk sabrımı tşırdı çaldıkları zamanıma acıyorum arkdşlar ona göre üye olurken 2 kez düşünün bu site için üye olmyn demyorm siz blrsiniz ama sonunda bnm gbi hüsran yaşamayın diye uyarmak istedim davet ederken na göre arkdşlarınzı blgilendirin. iyi akşamlar arkdşlar pek uğrayamıyorum artık bunu yazmak için uğradım kendinizi iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?