Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hehee bnde bi havlu kazandım o kadar şans yok bizde
twiter da bnde aynı ya ne nerde cvaplara kim ne yazmış bulamıyom valla amaan diyom kapatıyorum sonra
avonada air wickede hergün uğradım ama yok aynen zaman geçiyor ii oluyor heyecanı yeter
evet canım , inanılmaz bir koku var sanırım hangi maddeden yapıldıysa ondan böyle bir koku var ne yaptıysam geçmedi
kaz tüyü falanmı dicemde onuda çekilişte vermezler heralde nie kokuyor acaba :26:

verdikleri ürün 79 tl ucuz birşey değil ama dediğim gibi ,çamaşır suyuna yatırayım diyorum o da olmadı tütsülerim naftalinlerim geline hediye ederim 1 yaşında oğlum var

kızlar rinsoda hediye yokmuş
çiçek büyütüp güzel dakikalar yaşamamız içinmiş

hahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği

bende görür görmez çiçeği kuruttum beğenimi bile geri çektim baştan yazsalar kimsemez oynamaz zaten

bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...

Yaş 35 yolun yarısı eder...

tebrikler canım benimde bugün doğum günüm
herüfüm bir kutu çokonat (içinde 24 tane var ) bi kutuda ülker çikolatalı gofret almış (içinde 40 tane var dı heralde galiba sanursam)
7 yılın sonunda bana en güzel hediyenin boğaz olduğunu anladı adam
bende 26 oldum yolun çeyreği mi oluyo

kızlar şu atiyenin yarışması vardı color trend hediyeli herkesin hediyeleri geldi mi benimki daha gelmedi de

ben geldimmmmm gibiii gibiiii
bi iş için pc açtırdım çok özledim dayanmadım okudum tüm hafta geçmişini bi yorum bırakıp gidiyim hemencecik yoksa böyle kötü oluyorumm, yatağımun ucunda oturdum uzaktan uzaktan okudum yazdıklarınızı :)

melis ve kkoras çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar versin Rabbim
Doğum günüsü olan arkadaşlar sağlıklı nice yıllara inşallah.

Hediye kazananları tebrik ediyorum. bende airvick kazanmışım babişkom kazanmış daha doğrusu
avondan kutum geldi far kalem ruj göndermişler birde hippten iki tane kutu geldi.

kendinize iyi bakın hoşçakalın

Sende hoşgeldin , güle güle ayrıca :)

Avon'dan hangi yarışmadan geldi , tahminden bir arkadaşa parfüm ve rimel gelmişte , seninki hangisiydi ??

senin bu durumuna içim parçalanıyor.Bende oğlumdan ayrıyım şuan.Çok şükür bi sağlık problemi yok zaten 2.5 yaşında ama böyle bile görememek bu kadar üzüyorsa beni senin durumunu hiç düşünemiyorum.Her aklıma geldiğinde hem esra hemde senin için dua ediyorum.
Dur kızın iyileşsinde benim oğlana kaçırayım onu

kızlar rinsoda hediye yokmuş
çiçek büyütüp güzel dakikalar yaşamamız içinmiş

hahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği

bende görür görmez çiçeği kuruttum beğenimi bile geri çektim baştan yazsalar kimsemez oynamaz zaten

ne güzel vakti yaaa..ben nerdeyse depresyona giriyordum

bu bifincanın bi tür taktüği
bakıyo puanı yükselmiş tam bişeyler alma sınırına gelmiş hemen bişeyler uyduruyo ve üyeliği iptal ediyor
benimde geçen ay üyeliğimi iptal etmiş neymiş efendim sorulara istenilen cevapları vermemişim
bi anket yapıyorsun o ankete ben senin istediğin cevapları vericeksem neden anket yapıyorsun o zaman git kendi fikirlerini kullan dilediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…