indirm kodu nerde pekiikartına yüklenmeyecek.alırken kartını ve indirim kodunu göstereceksin
La Roche-Posay - Türkiye
Bugünün sorusu:
Hydreane BB Krem mükemmel bir makyaj bazıdır. Fondöten yerine kullanılabilir.
Doğru mu yanlış mı?
Lütfen doğru cevabı mesaj atınız, yorum olarak verilen cevaplar kabul edilmeyecektir.
SNICKERS® Türkiye ‏@SnickersTR SORU: 12 Aralık 2009’da oynanan Bundesliga maçında kendi kalesine 3 gol birden atarak yenilen Hannover 96’nın rakibi hangisidir?
indirm kodu nerde pekii
https://twitter.com/DoveTurkiye CİLDİ KIŞA HAZIRLAMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM
kızlar sabahtan beri pc başındayım bakmadığım kampanya yarışma kalmadı hepsine katıldım hiçbirşey kazanamadımvalla bnde anlamıyorum ne yalan söyliym denk geldi yazdım bnde
twet genç işi biraz biz yaşlanmışız başımız dönüyor orda
https://twitter.com/doveturkiye cildi kışa hazırlamak için ne yapmak lazım
kızlar sabahtan beri pc başındayım bakmadığım kampanya yarışma kalmadı hepsine katıldım hiçbirşey kazanamadım(((( twitter için sizi bilemem ama ben çok yaşlıyım ben soruyu okuyana kadar kazananlar açklanıyo o derece saf oluyorum yani ay neresine tıklasam nerden bulucam cevabı derken bitmiş oluyo, bütün günü bir hiç uğruna feda eden hatunlar kulübü kuruyorum katılan gelsin bu ne bahtsızlık yahuuuu aylardır bir yastık kazandım zar zor aldık o da leş gibi kokuyo yıkadım güneşlendirdim yok leş gibi kokuyo şansa bakın
al canım benden de o kadar bugün hırs yaptım twitter da ne kadar kampanya varsa katıldım ama sonuç sıfır acaba diyorum twitterda görünmez miyim beni farketmiyorlar mı. face de desen zaten kazandığım bişey yok avon,airwick hergün ödül dağıtıyor bir tane denk gelmez. bu ne bahtsızlık anlamadım. senin bir yastığın varmış en azından güle güle kullan :) kazanmanın bir you varsa bizede anlatın bir airwick im olsaydı en azından
neyse kızlar hiç bişey kazanamasam da sayenizde günüm geçiyor. oğlumu bekliyorum ne ev işi ne iş evde zaman nasıl geçicekti siz olmasanız sağolun...
al canım benden de o kadar bugün hırs yaptım twitter da ne kadar kampanya varsa katıldım ama sonuç sıfır acaba diyorum twitterda görünmez miyim beni farketmiyorlar mı. face de desen zaten kazandığım bişey yok avon,airwick hergün ödül dağıtıyor bir tane denk gelmez. bu ne bahtsızlık anlamadım. senin bir yastığın varmış en azından güle güle kullan :) kazanmanın bir you varsa bizede anlatın bir airwick im olsaydı en azından
neyse kızlar hiç bişey kazanamasam da sayenizde günüm geçiyor. oğlumu bekliyorum ne ev işi ne iş evde zaman nasıl geçicekti siz olmasanız sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?