Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duydunuz mu? Migros bayramın ilk günü bayramlaşmaya gelen çocuklara 5 TL değerinde bayram harçlığı veriyor, Money Club Kart ile bisküvi, çikolata, oyuncak, süt ve şeker ürünlerinden alabiliyorlarmış. Haydi siz de sınırlı sayıdaki bu etkinliğe katılın, bu tatlı bayram sürprizini kaçırmayın.

Duydunuz mu? Migros bayramın ilk günü bayramlaşmaya gelen çocuklara 5 TL değerinde bayram harçlığı veriyor, Money Club Kart ile bisküvi, çikolata, oyuncak, süt ve şeker ürünlerinden alabiliyorlarmış. Haydi siz de sınırlı sayıdaki bu etkinliğe katılın, bu tatlı bayram sürprizini kaçırmayın.

kızım 10 aylık alıp gitsemmi ne

selam kızlar air wick hangi kargoyla geliyo bilen varmı
bide avon yollamaya basladımı rimel yada parfüm kazananlarnkini, bende avon 1 numaradan bende annemin adına kazandım parfüm bizim adresi verdim annem başka bi şehirde yasıyo bana vermezler mi diyosunuz yani??

Milupadan kazandıgım biberon seti geldi insan yanına mamada koyardı biberonda cam degil aman çokmu sorun yaptım ne birine hediye götürürüm artık

BasiscremeBaby

Merhaba Zeynep hn. Basiscreme Baby bugün adreslere gönderiliyor. PİŞİK KREMİ KAZANMIŞTIK HALA GELMEDİ ARTIK OYUNLARI BIRAKTIM GELMEYEN HEDİYELERİ KOVALIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…