Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben airwick kazanmısım haberim yoktu sonradan farkettim
anneme vericem bende vardı söyledim bayrama kadar gelir insallah sevinsin anacım

Son düzenleme:

vermezler seninkini de cnm o zaman söyleyim sizide uyarayım dedim

bencede nufüs cüzdanı istiyolarmış allahtan her kazandıgımız üründe istenilmiyo :)

evet ya öğrenmiş olduk artık allahtan ben kendi adresimle yapmıştım diğeride annemin

vermezler seninkini de cnm o zaman söyleyim sizide uyarayım dedim

evet ya öğrenmiş olduk artık allahtan ben kendi adresimle yapmıştım diğeride annemin

yurtiçi kargoyu herzamanki getiren adam getirirse verir diye düşünüyorum alıştı artık adamcağız nüfuscüzlanımı bile istemiyo.ama başka biri getirirse vermez....olmadı evlilik cüzdanımı gösteririrmm bakın bu ben ve kocam diye

Son düzenleme:
Flormar
Beğen Kazan yarışmamız devam ediyor! Her 50. kişiye Wild Collection'dan sürpriz hediye! Ayrıca her hafta 1000. kişiye, özel Wild Collection Kofre hediye! Flormar - Beğen Kazan | Facebook

La Roche-Posay - Türkiye
Günün sorusu:

Hydreane BB Krem dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.
Doğru mu, yanlış mı?

Lütfen cevabınızı mesaj olarak bildiriniz. https://www.facebook.com/LaRochePosay.Turkiye?ref=stream

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Hayvan şeklinde dörtlü kek kalıbı! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Türkiyenin Kuyumcusu, Trkiye'nin Kuyumcusu
Şansınız Bol Olsun....
Pırlanta Yonca Kolye
Trkiye'nin Kuyumcusu,prlanta, prlanta tekta, altn, kuyumcu, yzk, kolye, gm, kpe, bileklik, aksesuar,,Prlanta Yonca Kolye,Prlanta Yonca Kolye prlanta kolye, prlanta gm kolye, gm kolye, yonca kolye, gm yonca kolye, gm prlanta kolye,
HEMEN TIKLA, PAYLAŞ

mama yokmuki geçen hafta bana 600 gr 4 numara mama 2 tane meyve suyu meyve püresi mama kabı kaşık verdiler :)

bebeğim olmadığı için sanırım mama yok kasım 2012 tarihi verdim doğum için ablam o zaman doğum yaıcak kısmetse en azından ona uygun hediyeler gönderirler diye öyle verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…