- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
bende oyle kazanamadım.airwick cok ıstıyorum bıde kısmet napalım.2 hesaptan bu kadar oluyo.1 benım dıgerı annemın.bır suru hesap acamam dogrusu.gercı teyzem ıcın falanda yapıyorum avonu cıkarsa dıye ama olmuyor.
yurtiçi kargo değilmi..alaala hiç böle sorun çıkarmazdı..benim face im fake değil...kendi adım ve eşimin adıyla yani soyadımla değil ama şimdiye kdr hep teslim ettiler hediyelerimi..avonun talimatı demekki...öleyse benimkini vermezler,neyse sağlık olsun...
bencede nufüs cüzdanı istiyolarmış allahtan her kazandıgımız üründe istenilmiyo :)
vermezler seninkini de cnm o zaman söyleyim sizide uyarayım dedim
evet ya öğrenmiş olduk artık allahtan ben kendi adresimle yapmıştım diğeride annemin
vermezler seninkini de cnm o zaman söyleyim sizide uyarayım dedim
evet ya öğrenmiş olduk artık allahtan ben kendi adresimle yapmıştım diğeride annemin
harika bende istiyorum bundan Joeyfun ne yapmam lazım
oo çayları kapmışsın :))
mama yokmuki geçen hafta bana 600 gr 4 numara mama 2 tane meyve suyu meyve püresi mama kabı kaşık verdiler :)
ins bizede cıkar cilling bang cok ıstıyorum.begenide 2 sıradayım.bakarsınız 1 .olurum reklam filminde oynarım1. ile aradamda gercı 50 begeni falan var
kaptım valla canım daha çocuğum bile yok
Cillit Bang Türkiye - Kazananlar Listesi | Facebook[/QCEVABIN ALTINA LİNKİ KOYUNCA BENDE KAZANDIM SANIP Bİ SEVİNDİRİK OLDUM HEHEHEHEHE FOS ÇIKTI ÇOK PİS MORALİM BOZULDU OFFFFFFFF
hep sana oy veriyorum canım inş kazanırsın
kaptım valla canım daha çocuğum bile yok
Cillit Bang Türkiye - Kazananlar Listesi | Facebook[/QCEVABIN ALTINA LİNKİ KOYUNCA BENDE KAZANDIM SANIP Bİ SEVİNDİRİK OLDUM HEHEHEHEHE FOS ÇIKTI ÇOK PİS MORALİM BOZULDU OFFFFFFFF
tüh üzülceğini bilseydim böyle paylaşmaz ayrı paylaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?