Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkür ederim..

benimde tek hesapla 2.hediyem oldu 2 aydır katılıyorum
kendimi cok kasmıyorum kazanayım diye kısmet işleri bunlar
ama 30 tane hesapla ben uğraşamam ya az olsun öz olsun

kızlar şimdi avondan cıty rush parfüm ve drama mascara geldi, ama ben o yarışmaya hiç katılmadım ki hayret ettim başka gelen var mı aranızda :26: avon temsilcisiyim ondan mı gönderdiler acaba :18:

kızlar kuzenim fake hesabıyla avona katılmış kazanmış kendi adını yazmış ama fake hesabının adıyla gelmiş kargosu şimdi alamıyor napcam diye soruyo size sorayım dedim siz bilirsiniz

kızlar kuzenim fake hesabıyla avona katılmış kazanmış kendi adını yazmış ama fake hesabının adıyla gelmiş kargosu şimdi alamıyor napcam diye soruyo size sorayım dedim siz bilirsiniz

yurtiçi kargo değilmi..alaala hiç böle sorun çıkarmazdı..benim face im fake değil...kendi adım ve eşimin adıyla yani soyadımla değil ama şimdiye kdr hep teslim ettiler hediyelerimi..avonun talimatı demekki...öleyse benimkini vermezler,neyse sağlık olsun...

yurtiçi kargo aradı bakalım ne gelicek meraktayımmm

teşekkür ederim canım
avondan bir maskara kazanmak istiyorum ama nerdeyse yarışma biticek bişiy kazanamadım
olmadı sipariş vericem bayramda

bende oyle kazanamadım.airwick cok ıstıyorum bıde kısmet napalım.2 hesaptan bu kadar oluyo.1 benım dıgerı annemın.bır suru hesap acamam dogrusu.gercı teyzem ıcın falanda yapıyorum avonu cıkarsa dıye ama olmuyor.

yurtiçi kargo aradı bakalım ne gelicek meraktayımmm

bizde merakla ne gelcek sana bekliyoruz ben eve gidince süpriz oluyo gün boyu gelenler kızıma bakan bakıcı artık nüfüs cüzdanı çıkarmak bıkmış sözleri onu gösteriyo ama arada gelenelrden onada veriyorum göz hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…