şimdi kargocu aradı..hipp den kargonuz var diye..bakalım iş çıkışı gidip alıcam neler var içinde herhalde bu hoşgeldin paketi.içindekiler numune boy mu orjinal mi acaba..geriye doğru okudum ama bulmadım gelen oldu mu daha önce?
hani şu ilk 1000 kişiye pişik kremi yollayan firmadan kremim geldi hemde orjinal boy kokusu çok güzel.beğendim.
numune boy yanii
inş bize de gelir güle güle kullanın canım , çinko oranı yüzde kaç yazıyor acaba ya da içeriğinde ne yazıyor ? iyi cins bir kremse çinko oranı yüksek olmalıymış , pişiği geçirebilmesi için ...
canım hoşgeldin paketi içerisinde 200 er gramlık elmalı muhallebi ve yulaflı muhallebi var 4 aydan 36 aya kadar kullanım için, ayrıca 2 paket numune bebek çayı bebek princi var muhallebiler orjinal boy biri 7 biri 10 tl piyasada , doğumgünü paketinde de 2tane kavanoz meyve bir tane bebe bisküvisi bebek pestili varnumune boy yanii
çinko oranını göremedim ama fiyatı 20 tl yazıyo
kzanları tebrik ederim..şimdidenhayırlı bayramr kızlarrrr
Ülker - Ülker Çamlıca Paylaşanlar Vs Paylaşmayanlar - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
tüh ya 3. yedeğim.
51789 kişi içinden buda bir şans sanırım.
amam sıra bana gelmez(
https://www.breatheright-tr.com/freesample.html 2 adet breathe right burun bandı numunesi ücretsiz olarak adresinize gönderiliyormuş
kaç kere istedim gelmedi amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?