Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya arkadaşlar bu money clupta kayıt işleminin olduğunu nasıl öğrenicez? ben geçkaldım,%25i yakalayabildim ama nasıl bakılacak bilmiyorum

HiPP Türkiye
Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları,

Bugün saat 15.00'da yapılacak ödüllü yarışmamızda bizlerle birlikte olacaksınız değil mi?

şimdi kargocu aradı..hipp den kargonuz var diye..bakalım iş çıkışı gidip alıcam neler var içinde herhalde bu hoşgeldin paketi.içindekiler numune boy mu orjinal mi acaba..geriye doğru okudum ama bulmadım gelen oldu mu daha önce?

" #sacmodelim retro olmalı çünkü... @morhipo" olarak yorumunu paylaşan 10 kişi özgür dalgalar için Toni&Guy hediye setinin sahibi olacak!

farketmemiştim tbrkler esmerist

Son düzenleme:
Kitap Kaynağı
‎6 inç dokunmatik ekranlı, mp3 çalabilme özellikli, Wı-Fı'li ve daha bir çok özellikli E-Reader hediyemizi kazanmak için
https://twitter.com/kitapkaynagi adresimizde takipçimiz olmanız, favorilerdeki haberimizi RT etmeniz ve çekilişe katılmanız için 1 Kasım son gün.

Açlık başına vurduysa hiç kibarlık yapma. Bugün Twitter’da soracağım soruya doğru yanıt veren ilk 10 kişiden biri ol, 6’lı Snickers® Multipack'i kap! www.twitter.com/SnickersTR

Son düzenleme:
Bu Kampanyamızı Kendi Profilinde Paylaşıp Yorum Yapan Kişiler Arasında Yapılacak Çekilişle 1 Kişiye ARMİNE Eşarp Hediye Ediyoruz. Kampanyamız 29 Ekim Saat 23:59da Sona Erecektir. Herkese Bol Şans...Eşarp Sepeti | Facebook

FIAT Türkiye

‎1 Yeni Davetiyeniz Var!

Bugün saat 14:00'de Fiat Türkiye Twitter hesabı üzerinden soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 50 kişi, 2-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak İstanbul Auto Show 2012'ye davetlimiz! Takipte kalın: FIAT Türkiye (FIAT_TR) Twitter'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…