Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pazar günü ykm den rimela aldım maybeline the falsies 1 alana ikincisi %50 indirimli ikinciyi ürün başkada olabilir rimel 18.50 idi fiyat kullandım baya güzel tavsiye derim fiyatıda oldukça iyi

iyiymiş yaaa avondan çıkacağı yok,gidip bakayım bari ben de bugün teşekkürler

pazar günü ykm den rimela aldım maybeline the falsies 1 alana ikincisi %50 indirimli ikinciyi ürün başkada olabilir rimel 18.50 idi fiyat kullandım baya güzel tavsiye derim fiyatıda oldukça iyi

gratis mağazasında 12.50 filandı ama falsies varmıydı hatırlamıyorum,diğer çeşitleri bu fiyattı, onlarda güzel..

Avon twitter yarışmasından kazandığım parfüm ve rimel geldi:) Parfümün kokusunu beğendim ben. Kargo görevlisinde daha önce görmediğim teslim belgesi vardı makbuz koçanı gibi. Sanırım avon özellikle bunu istemiş. Ama kargo görevlisi benden nüfus cüzdanı istemedi geldiğinde hep tc mi ezberden söyledğimden yazmamı istedi bu kez.:)

hani şu ilk 1000 kişiye pişik kremi yollayan firmadan kremim geldi hemde orjinal boy kokusu çok güzel.beğendim.

kızlar tıklada 2 tane %100 2 tane %75 kazandım ama %75'ler size özel kampanyaların içinde görünmüyor..
sizlerde money sitesinden kontröl edin boşu boşuna migrosa gitmeyin..
birde size sorum, yazının içinde küçük simgeler bende çıkmıyor? konuya cevap ver'e yazı yazarken nerden çıkıyor?

benim % 75 yüklendi tekrar bak istersen cnm

Takip ediliyor

Morhipo
‏@Morhipo
TONI&GUY koleksiyonunu keşfedeceğin sürpriz yarışma devam ediyor! Sezon modasını saçınla yansıtmak için takipte kal! pic.twitter.com/ATFUGTGL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…