Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaaar... ekim ayında kazandığım omolarım geldiii......

:119::119::119::118::118:

Güle güle kullan , geçen ay yarım kalmıştı . Bu ayda başladım ama takip edeceğimi sanmıyorum , unutmam inşallah..

Bak biri bayram üzeri camları silmiş ve çok memnun kalmış , benden söylemesi

Senin Yeşil Sırrın Ne?
Enerji ve su sarfiyatına karşıyız! Çevreyi korumak ve sürdürülebilir bir çevre yaratmak bizim elimizde. Sen de gelecek nesillere yaşanılır bir çevre bırakmak için, yeşil sırrını bizimle paylaş; Nat Geo ve Bosch'tan birbirinden güzel ödüller kazan!

Yarışmaya katılmak için: Bosch Home Türkiye - Senin Yeşil Sırrın Ne ? | Facebook

Kaçmadan Al takipçilerine kazandırmaya devam ediyor.

Kaçmadan Katıl kampanyasında haftanın ürünü : Pratik Çakmaklık Girişli Araba Süpürgesi

Kampanyaya katılmak için sende bu resmi beğen-paylaş-yorumla fırsatı kaçırma.

Yapılacak çekilişle 2 şanslı takipçimize Çok Fonksiyonlu Süzgeç hediye.

Not: Çekilişe katılabilmek için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin eksiksiz yapılması gerekmektedir.
Kampanya 05.11.2012 Pazartesi günü saat 16:00'ya kadar geçerlidir.
Sonraki çekilişler için sayfamızı beğenmeyi unutmayın.
Bol şanslar...
Kaçmadan AL | Facebook

kızlar bana akıl verin bu hafta ailemi ziyarete gideceğim. Ben de omodan maggi den kazandım ya ben yokken kargo gelirse??

canım omo zaten 1 hafta falan sürüyor onu yaparım kasarak biraz ama çam.mak falan uğraşamam..

omoyla cam mı silmişlerrrr
la ilahe illallah

1 adet renkliler için, 1 adet beyazlar veya karışık ne dersen o çeşidi..bir de yumoş yumuşatıcı
3 şişe yanii ,allah bereket versin

Eeee güzelmişşş , 3 ürün varsa unutmamaya çalışıyım ben o zaman..

kızlar bana akıl verin bu hafta ailemi ziyarete gideceğim. Ben de omodan maggi den kazandım ya ben yokken kargo gelirse??

omo bana bugün geldiğine göre sana da, bugün veya p.tesi gelir..
yurtiçi kargo getirdi..
evde sürekli bulunan bir komşun varsa onu tembihle veya kargo şubesini tembihle komşuna versinler diye..

Airwickim sonunda geldi anneme hediye edicem
bende turunclu vardı zaten

güncelliyeyim..

En Sıcak Kış oyunumuzu oynayın, görevleri yerine getirin Migros'tan 50TL değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalayın. Oyunumuzu oynamak için lütfen bu linke tıklayın https://www.facebook.com/izgazgdfsue...08976965779304

İzgaz GDF SUEZ | Facebook

gizli nesneler
Soldaki Pencerenin Orta üst kısmı
Soldaki Pencerenin sağ alt kenarı
Menfezde
Sağ taraftaki radyatörün önünde bulunan 2 bardak çayın üzeri radyatörün ortası
Oda Termostatı (En sağda kombinin solunda duvara asılı)
Resmin altı (Duvar)
Radyatör Arkası (Sol taraftaki radyatörün ; pencere ile radyatör arasındaki kısım, tam ortası)
soldaki pencerenin sağ kenarında
Kapının altı
Sağ taraftaki radyatörün solunda bulunan termostatik vana
Sağ taraftaki radyatörün önünde bulunan 2 bardak çayın üzeri radyatörün ortası
Oda Termostatı (En sağda kombinin solunda duvara asılı)
En sağdaki kombi
Duvardaki saatin en aşağısı yer (Yerden ısıtma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…