teknosadan nike milli takım forması kazandım.günlük hediyelerden.çekiliş gerekmiyor demi günlük hediyelerde.bide ıpad için çekiliş kakkı kazandım
benim bildiğim hepsi çekilişle oluyot çünkü hergün 3 kişiye veriyolar günlük hediyelerden
En Sıcak Kış oyunumuzu oynayın, görevleri yerine getirin Migros'tan 50TL değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalayın. Oyunumuzu oynamak için lütfen bu linke tıklayın https://www.facebook.com/izgazgdfsue...08976965779304
İzgaz GDF SUEZ | Facebook
gizli nesneler
Soldaki Pencerenin Orta üst kısmı
Soldaki Pencerenin sağ alt kenarı
Menfezde
Sağ taraftaki radyatörün önünde bulunan 2 bardak çayın üzeri radyatörün ortası
Oda Termostatı (En sağda kombinin solunda duvara asılı)
Resmin altı (Duvar)
Radyatör Arkası (Sol taraftaki radyatörün ; pencere ile radyatör arasındaki kısım, tam ortası)
soldaki pencerenin sağ kenarında
Kapının altı
Sağ taraftaki radyatörün solunda bulunan termostatik vana
En sağdaki kombi
Duvardaki saatin en aşağısı yer (Yerden ısıtma)
teknosadan nike milli takım forması kazandım.günlük hediyelerden.çekiliş gerekmiyor demi günlük hediyelerde.bide ıpad için çekiliş kakkı kazandım
https://www.facebook.com/EsteForm/app_395458923856598
sanırım antalyada ama ayrıca çekilişle hediyemiz de var diyo..katıldım bakalım..
En Sıcak Kış oyunumuzu oynayın, görevleri yerine getirin Migros'tan 50TL değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalayın. Oyunumuzu oynamak için lütfen bu linke tıklayın https://www.facebook.com/izgazgdfsue...08976965779304
İzgaz GDF SUEZ | Facebook
gizli nesneler
Soldaki Pencerenin Orta üst kısmı
Soldaki Pencerenin sağ alt kenarı
Menfezde
Resmin altı (Duvar)
Radyatör Arkası (Sol taraftaki radyatörün ; pencere ile radyatör arasındaki kısım, tam ortası)
soldaki pencerenin sağ kenarında
Kapının altı
Sağ taraftaki radyatörün solunda bulunan termostatik vana
En sağdaki kombi
Duvardaki saatin en aşağısı yer (Yerden ısıtma)
çekilişe katılan herkese ücretsiz manikür pedikürmüş,yani antalyada olmak lazım
az önce kargo geldi tıkıştepişten kazanmıştım.İkea kassett kutulardan göndermiş 2tane monte etmesi de çok zevkliydi.Ayrıca bugün migrosa gittim.Kampanyalardan kazandığım indirimli ürünlerimi aldım.Bu arada Cappy atomu çok begendim,eşimin kartına da migros peynir yüklemiştim.3.5tlye geldi.Kadınlar ne isterden %50 cif naturals kazanmıştım onları da aldım.bugün baya karlı çıktım alışverişlerimde
omoda salı günü sisteme girmemiz yeterli oluyor değil mi omo deterjan almak için.ilk defa alcam da o nedenle bilen cevaplarsa sevinirim
kızlar bu gün bana avondan ruj gelmiş ama nerden geldiğini anlamadım rekordan kazanamamıştım günlük yarışmadanda parfüm kazanmıştım o gelmedi daha bu ruj nerden gelmiş olabilir :44:
colortrend mi markası cnm
atiyeli olan yarışmadan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?