Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teknosadan nike milli takım forması kazandım.günlük hediyelerden.çekiliş gerekmiyor demi günlük hediyelerde.bide ıpad için çekiliş kakkı kazandım

teknosadan nike milli takım forması kazandım.günlük hediyelerden.çekiliş gerekmiyor demi günlük hediyelerde.bide ıpad için çekiliş kakkı kazandım

benim bildiğim hepsi çekilişle oluyot çünkü hergün 3 kişiye veriyolar günlük hediyelerden

Gerçekten teşekkür ederim deli oldum bulamayınca, yazmasan hala arıycaktım nerdeler diye:))

Hepsi çekilişli kimisi günlük çekilişli forma, webcam, mause gibi diğerleride büyük çekiliş bende formanın 3 rozetini kazandım ama çekilişte kazanamadım

acılmıyor bende kızlar..:18:

https://www.facebook.com/TRDotAnet

Hem Dota 2 hem de League of Legends oynayan takipçilerimiz için Riot Games Türkiye Ofisi tarafından sizlere dağıtmak üzere 10 Adet League of Legends T-Shirt`ü aldık. Eğer siz de Dota 2 ve LoL oyuncusu iseniz yapmanız gereken tek şey bu resmi paylaşmak. 6 Kasım Salı günü saat 12:00`de şanslı 10 takipçimizin isimlerini sayfamız üzerinden duyuracağız. Herkese bol şans

az önce kargo geldi tıkıştepişten kazanmıştım.İkea kassett kutulardan göndermiş 2tane monte etmesi de çok zevkliydi.Ayrıca bugün migrosa gittim.Kampanyalardan kazandığım indirimli ürünlerimi aldım.Bu arada Cappy atomu çok begendim,eşimin kartına da migros peynir yüklemiştim.3.5tlye geldi.Kadınlar ne isterden %50 cif naturals kazanmıştım onları da aldım.bugün baya karlı çıktım alışverişlerimde

omoda salı günü sisteme girmemiz yeterli oluyor değil mi omo deterjan almak için.ilk defa alcam da o nedenle bilen cevaplarsa sevinirim

kutularını güle güle kullan atomunu afiyetle iç,peynirini de güzel kahvaltılar da ye inşallah
migros marka peynir çeşitlerinden istediğimizi alabiliyoruz sanırım dimi kaşar falan

omoda salı günü sisteme girmemiz yeterli oluyor değil mi omo deterjan almak için.ilk defa alcam da o nedenle bilen cevaplarsa sevinirim

sisteme girip yeterli puana ulaşınca ödüller bölümünden deterjana tıklayıp alıyorsun cnm ama hızlı olman lazım

Lipton Türkiye
Mutluluğun Fotoğrafını Çekebilir Misin yarışmamız 15 Kasım'a kadar devam ediyor!
Sevdiklerinin Defne Koz Çay Bardağı ile mutlu anlarını yakalayıp şu linkten Lipton Türkiye - Mutluluğun Fotoğrafını Çekebilir Misin? | Facebook uygulamaya yükle, fotoğrafın en çok beğenilen 125 fotoğraftan biri olsun, muhteşem hediyeler kazanan sen ol!

kızlar bu gün bana avondan ruj gelmiş ama nerden geldiğini anlamadım rekordan kazanamamıştım günlük yarışmadanda parfüm kazanmıştım o gelmedi daha bu ruj nerden gelmiş olabilir :44:

kızlar bu gün bana avondan ruj gelmiş ama nerden geldiğini anlamadım rekordan kazanamamıştım günlük yarışmadanda parfüm kazanmıştım o gelmedi daha bu ruj nerden gelmiş olabilir :44:

colortrend mi markası cnm
atiyeli olan yarışmadan olabilir

colortrend mi markası cnm
atiyeli olan yarışmadan olabilir

evet canım colortrend markası ona katılmıştım ama kazanmadım diye hatırlıyorum neyse gönderdilerse vardır bi bildikleri kurcalamayayım hiç zaten rengi hiç bana göre değil cart bi pembe birilerine hediye ederim artık

şimdi baktım bu yarışmadan kazanmışım ben gözden kaçırmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…