Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada benim ekim ayı omolarım gelmedi gelmeyen varmı baska.teyzemın cmts geldı benımkınden hala ses yok

kızlar sarı kutudan koton çek almıştım puan 1500 puan iadesi yapılmış acaba aylık puan mı veriliyor yoksa çekin puanını mı iade etmişler
inşallah çek geçersiz olmamıştır
benimki gibi puan iadesi yapılan oldu mu ?

Son düzenleme:
kızlar sarı kutuyu okuyunca aklıma geldi. bnm hattımın en az bi 10 yılı var. ama gelen puan 2000 küsürlerde yani tam değil. siz hiç hsapladınızmı tam mı puanlar :44:

kızlar sarı kutuyu okuyunca aklıma geldi. bnm hattımın en az bi 10 yılı var. ama gelen puan 2000 küsürlerde yani tam değil. siz hiç hsapladınızmı tam mı puanlar :44:

bende yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum 2740 puanım vardı geçen ay şimdi 1540 yüklenmiş

Form IQ yenilenen yapısıyla yeniden karşınızda!
Soruları çözün, formda yaşam bilgilerinizi geliştirin!

Eti Form - Form IQ | Facebook

iyi akşamlar kızlar
Lidyana.com - Katıl Kazan | Facebook cevaplayan var mı?

Son düzenleme:
kızlar ıkea tıkıştırma şeysi nasıl oynanıyor hiç bişey anlamadım yaw :44:

HEDİYE kitap kazanmanız için yeni bir etkinlik düzenliyoruz. Bir hafta boyunca profil resmini Gabriel'in Cehennemi olarak değiştirenler arasından yapacağımız çekilişle 3 kişiye istediği OPTİMUM KİTAP hediye! Profil resminizi değiştirdikten sonra bu gönderinin altına adınızı yazmanız yeterli...

Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…