Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

form ıq yenilenen yapısıyla yeniden karşınızda!
Soruları çözün, formda yaşam bilgilerinizi geliştirin!

eti form - form ıq | facebook

kızlar sarı kutuyu okuyunca aklıma geldi. Bnm hattımın en az bi 10 yılı var. Ama gelen puan 2000 küsürlerde yani tam değil. Siz hiç hsapladınızmı tam mı puanlar :44:

Sarı kutudan esımde 10 yıldır turkcellıydı 4647 puanı vardı

kızlar ıkea tıkıştırma şeysi nasıl oynanıyor hiç bişey anlamadım yaw :44:

Ben de az önce yaptım anlatıyım. Twitter üzerinden giriş yapıyoruz ya yanda ürünler var aşağı yukarı gidiyolar :) onları sürükleyerek tweetin üzerine getiriyoruz. Ürün isimlerinden kısa olanları seçiyoruz ki daha çok tıkışsın :) 3, 4 ve 5 harflileri yani. En fazla 26 tane tıkışıyo.

sarı kutu dediniz ben harcamıştım puanlarımı şimdi bi baktım 1800 küsür puan yüklemişler iade diye.... Hattım zaten 12 senelikmiş tüm puanları verdiler anlıcağınız demekkiikiye bölüp verdiler ohhh

Sevgilimlede geçen kahve dünyasına gidip bedave bedave kahvelerimizii içtikkk, adam diyo demek ki daha çok görüşcez sizle haaha

İlave yapıyım güzel açılamaya ; ilk önce 4 harfli ürünleri seçin , sonrasında 5 harflilere geçin..26 oluyor... İlginizeee , bilginize

benimde sarı kutudan 5915 puanım varmış, ama işe yarar bişey kalmamış ki..

koton , bp, ikea çeklerli faturalıyamı hazırkartlıa mıydı
ohh iyi bende acaba koton çekinimi iptal ettilerde iade puan yüklediler diye düşündüm demekki herkese yüklemişler
koton hazırkartlıyaydı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…