Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merakımdan baktım sadece.. katıl butonuna bile yaklaşmadım mausla
mazallah yanlışlıkla tıklar falan, duvarımda yayınlanır

Ben nasıl okudum ilk biliyormusun ; Yine ateşli bir gecenin zor şartlarında çekmiş olduğun v.s. v.s. PAYLAŞMANI İSTİYORUZ ... diye okudum ve koca bir ohaaaa dedim .....Kampanya işleri bu hadde geliyor demek diyede geçirdim içimden....

Kafam zaten sepet gibi oldu , bugün iş görüşmesine gittim , akşam arayıp yarın başlayabilirmisiniz dediler , maaş iyi ama yol problemi var. Omo'yu da kaçırmışım dün....... Bunların üstüne normal okumam beklenemez dimi

hahahaah sesli güldümmmmmmmmm

Adanı Yarat kampanyamız bu akşam sona eriyor. Katılan herkese teşekkür ederiz. Ödül kazananların listesi 06 Kasım 2012 tarihinde Facebook sayfamızdan, Denizbank.com web sitemizden ve Takvim gazetesinden açıklanacak. Kampanyamız sona erse de oyunumuzu oynamaya devam edebilirsiniz

keşke çıksaaaaaaa:26:

Adanı Yarat kampanyamız bu akşam sona eriyor. Katılan herkese teşekkür ederiz. Ödül kazananların listesi 06 Kasım 2012 tarihinde Facebook sayfamızdan, Denizbank.com web sitemizden ve Takvim gazetesinden açıklanacak. Kampanyamız sona erse de oyunumuzu oynamaya devam edebilirsiniz

ah çıksaaaa keşkeeeeee :26:

kızlar omo 880 oldu bende

yarın sürekli takipte olmak lazım, yeni makale verir mazallah

yarın moneyde ne var acebaaaaaa

yaa canım köfte gibi bişey görünüyo ama ben de anlamadım

moneyin face sayfasına baktım, orda da bi kaç kişi mail geldiğini söylemiş ürünün içeriğine dair ama ben maillerime baktım moneyden gelen giden yok

sen de bi bakar mısın maillerine geldimi diye

Son düzenleme:

bana hiç mail atmıyorlar onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…